Gerekceli Karar mı ?Skandal Karar mı ?Analiz ...
Fenerbahçe0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Gerekceli Karar mı ?Skandal Karar mı ?Analiz ...
-
14-10-2019, 00:35:19Kayıtlı ÜyeMahkemenin Skandal Kararlarından Bazılarını Bilgilenmeniz İcin Bu konuyu actım; İngilizceye nasıl cevirecekler merak ettim... "loose hierarchic" _UEFA da gulmekten karar veremeyecek _İş dunyası turklere teşekkur edecek‚ iş literaturune yeni tyerim katan turkler... Gora filmi Cem Yılmaz!! Ateş-Hava-Su-Tahta. .. Tahta mı... ...muzden element uydurmayalım. Mahkeme tabir uydurdu! Oncelikle Amac; 1 TANE DELİL BİLE YETER Gerekceli kararda 1 Tane bile delil yok! Amac Belli: "Fenerbahce'yi Ele Gecirmek, Aziz Yıldırım'ı Bitirmek." Bir Digeri; Mahkemenin gerekceli kararında sozde Aziz Yıldırım'ın liderliğindeki orgut icin, "Gevşek Hiyerarşik İlişkiye Sahip" diyerek Hukuk Literatur'une yeni kavram kazandırmıştır.. Bize yore; Orgut Gevşek Değil, HukukGevşek Suc Orgutu; KULUP CALIŞANLARI ORGUT UYESİ, BAŞKANI ORGUT LİDERİ YAZIKLAR OLSUN, SİZE DE SİZİN ADALET ANLAYIŞINIZA DA "Liderliğini sanık Aziz Yıldırım'ın yaptığı suc orgutu, gevşek de olsa hiyerarşik ilişkiye dayalı bir yapı." Ayrıca; 00 sayfalık iddanemeden, 682 sayfalık gerekceli karar cıkıyorsa Turkiye'deki Adalet(!)'in hangi noktada olduğu acık bir şekilde gozle onune seriliyor.. Ayrıca 2 ; Gerekceli kararda‚ şike yapıldığına dair gosterilen en buyuk delil‚ Sivasspor-Fenerbahce macı oldu. Macın bitmesine yarım saat kala Alaattin Yıldırım´ın futbolcuların yanında oturduğu ve Fenerbahce Spor Kulubu Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu´nun Yıldırım´ı arayarak "bol şut" dediğine dikkat cekilerek "Bu mac sonrası 4 golun atıldığı ve gollerin 3´unun şutla olduğu tesbit edilmiştir" denildi. Ekşioğlu´nun taktiği ile macın şut atarak kazanılmasının nedeninin şike olduğu vurgulandı. SON OLARAK DEVLET TELEFON DİNLEYİP MAC KURTARACAGINA PKK'YI DİNLEYİP CAN KURTARSAYDI KEŞKE... Neden acıklamalar bizim icin onemli haftalar'da acıklanır??? Oruclu oruclu cok guldum hakim bey... __________________