Emenike: "Fenerbahce icin elimden gelenin en iyisini yapacağım"
Fenerbahçe0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Emenike: "Fenerbahce icin elimden gelenin en iyisini yapacağım"
-
14-10-2019, 00:25:35Kayıtlı ÜyeSpartak Moskova Kulubu ile transferi konusunda anlaşılan Nijeryalı futbolcu Emmanuel Emenike, sağlık kontrolu oncesinde FBTV’de Fatih Demirkol’un sorularını yanıtladı. Emenike, İstanbul’a donduğu icin cok mutlu olduğunu dile getirerek şunları soyledi: “İstanbul’a donduğum icin cok mutluyum. Sağlık kontrolleri iyi giderse yeniden Fenerbahce’nin futbolcusu olacağım.” Taraftarlarımızın kendisinin Spartak Moskova’ya gidiş surecinde ve sonrasında da desteklerini hep hissettiğini soyleyen başarılı futbolcu, taraftarlarımızın dun kendisini cok guzel karşıladığını ifade etti. Emenike, “Beni havaalanında cok guzel karşıladılar. Fenerbahce’den ayrı olduğum donemde de Fenerbahce’yi hic aklımdan cıkartamadılar. İstanbul’da da Rusya’da da bana ozel ilgi gosterdiler.” diye konuştu. Sağlık kontolu oncesinde sağlık durumunun nasıl olduğu sorulduğunda ise Emenike, “3-4 hafta once Rusya ligi başladı. O donem boyunca da maclarda oynadım ve kendimi iyi hissediyorum.” dedi. Sağlık kontrolune girmeden once taraftarlarımıza ve camiamıza ‘İyi Bayramlar’ dileyen futbolcu, sozlerini “Fenerbahce’de oynamak benim icin bir ruyaydı. Umarım her şey iyi gider. Fenerbahce icin elimden gelenin en iyisini yapacağım.” diyerek sonlandırdı. "Kendimi eve donmuş gibi hissediyorum" Ote yandan Emenike, sağlık kontrolleri oncesinde basın mensuplarının da sorularını yanıtladı. Başarılı futbolcu, “Gercekten cok mutluyum kendimi eve donmuş gibi hissediyorum” dedi. Taraftarlarımızın kendisini cok iyi karşıladığını soyleyen Emenike, kendilerine cok teşekkur etti. Sağlık kontrolunun iyi gecmesi halinde imzalayacağı kontrat sonrasında Fenerbahcemiz icin takım arkadaşlarıyla birlikte elinden gelen her şeyi yapacağını soyleyen Emenike, gectiğimiz yıl yaşadığı sakatlıkla ilgili sorulan bir soruya “Gecen sezon bir sakatlık gecirmiştim ancak şu anda cok iyiyim. Rusya ligi Turkiye’den erken başladığı icin orada da forma giydim.” yanıtını verdi. Bir basın mensubunun Fenerbahcemizin gecirdiği zor gunleri sorması uzerine de Emenike, “Bu konuda konuşmak istemiyorum, gecmiş gecmişte kaldı diyelim ve geleceğe bakalım.” şeklinde cevap verdi. Haber ile ilgili diğer fotoğraflar Resmi Site __________________