"Herkes kadar temiziz, herkes kadar kirliyiz"
Fenerbahçe0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- "Herkes kadar temiziz, herkes kadar kirliyiz"
-
14-10-2019, 00:20:24Kayıtlı Üye"HERKES KADAR TEMİZİZ, HERKES KADAR KİRLİYİZ" Bir gazetecinin, şike surecini kastederek, "Malum surecle ilgili size yonelik tezahuratları nasıl değerlendiriyorsunuz? Tribunlerin boş kalmasını neye bağlıyorsunuz. Bu surecle ilgili olabilir mi?" şeklindeki sorusunu da yanıtlayan Kocaman şunları soyledi: "Tribunlerin tepkisine cok fazla cevap vermek istemiyorum. Doğru olmadığını soylemem gerekiyor. Cok fazla cevap vermek istemiyorum cunku biz profesyonellerin bazen de olsa duygularımızı, duşuncelerimizi anlatırken bazı şeyleri icimizde tutmamızın faydası var gozukuyor. Ama doğru değil, hoş da değil. Hepimiz bu ulkenin insanlarıyız. Herkes kadar temiziz, herkes kadar kirliyiz. Herkesin bu yuzleşmeyi yapması gerekiyor. İkinci tarafı tribunler boş. Bir takım uygulamalar var bu sene, belki bundan dolayı ama ben sizin de malum donem diye kastettiğiniz bu donemin cok etkisi olduğunu duşunuyorum. Herkes bir şekilde zararını goruyor bunun. Gorecek gibi de gozukuyor. Neyse bu kadar kalsın." LigTV 95-96 ve 2010-2011 sezonlarında yediklerini hala cıkaramamışlar __________________