Valbuena'dan carpıcı acıklamalar! Fenerbahce'nin Fransız yıldızı Mathieu Valbuena, ligdeki rekabet, Fenerbahce'deki ortam ve bircok konu hakkında ozel acıklamalarda bulundu. Fenerbahce'nin Lyon'dan kadrosuna kattığı Mathieu Valbuena cok ozel acıklamalar yaptı. İşte Valbuena'nın acıklamaları; "Kendimi cok iyi hissediyorum. Yaşlandıkca daha da gelişiyorum. Aykut Kocaman bana cok onem veriyor. Takım arkadaşlarımdan saygı goruyorum. Bu cok gurur verici. Burada istendiğimi hissediyorum." SOLDADO VE GIULIANO YORUMU "Soldado ve Giuliano'nun transferleri yoneticilerimizin hırsını gosterir. Avrupa Ligi'nde gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi ve ligde şampiyonluğu hedefliyoruz. Diğer kulupler de gucleniyor. Cok sıcak bir yarış olacak. Gecen sezon lig zor gecmiş ancak Cagliari'ye karşı oynadığımız hazırlık macında neredeyse 40 bin kişi stattaydı. Marsilya'da da bu atmosferi yaşadım ama burada iki tribun değil tum stadyum şarkılar soyluyor" ORGANİZASYON İYİ "Kameni, Dirar ve Chahechouhe, Fransızca konuşuyor. İstersem tercuman da isteyebilirim. Fenerbahce'de organizasyon iyi. Burada her oyuncunun bir odası var." PARA İCİN CİN'E GİDERDİM "İki yıllık bir sozleşme imzaladım. Secimimi para icin yapmadım. Oyle olsaydı Cin'e giderdim. Turkiye Ligi'nde cok iyi oyuncular var. Bazıları halen geliyor." GALATASARAY REKABETİ İCİN YORUM "Fenerbahce'de kırmızı bir araba ile dolaşamazsın. Ayırca park yerlerinde kırmızı araba bile gormedim. Diğer guclu kulupler de var. Adebayor'un oynadığı Başakşehir gecen sezon ikinci oldu. Chedjou, Clichy ve Mevlut'u transfer ettiler. Eto'o'nun oynadığı Antalyaspor ve Turkiye Kupası'nı kazanan Konyaspor da ciddiye alınmalı" NIANG İLE KONUŞTUM "İmza atmadan once sorularım vardı. Konuştuğum tum oyuncular, Niang da dahil olmak uzere gitmemi soylediler. Bunun harika olacağını soylediler. Turkiye kadar sıcak bir atmosfer bulmak imkansız" FRANSA'DA DA SALDIRI OLDU "Bugun dunyada yuzde 100 guvenli bir yer bilmiyorum. Ne yazık ki, Fransa cok sayıda saldırıya maruz kaldı. Şu an icin gorkemli bir şehir olan İstanbul'a keşfediyorum" superfb.com