" F.Bahce'de oynamak, film yıldızı olmak gibi "
Fenerbahçe0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- " F.Bahce'de oynamak, film yıldızı olmak gibi "
-
13-10-2019, 23:54:32Kayıtlı ÜyeFenerbahce'nin genc yıldızı Colin-Kazım, İngiliz The Daily Express gazetesine yaptığı acıklamalarda "atmosfer ve destek muhteşem, 60 bin kişi ile birlikte sahaya cıkıyoruz gibi hissediyorum kendimi" dedi. Fenerbahce-Chelsea karşılaşmasındaki muhteşem performansıyla dikkat ceken genc yetenek Colin-Kazım, Fenerbahce kulubunde cok mutlu olduğunu belirterek, şunları soyledi: "Yoksul bir gecmişi olan herkesin istediği hayali gercekleştirebileceğini gosterdim. Ve işim hala bitmedi. Şampiyonlar Liginde finale ulaşmak istiyorum. Bu turnuvada gol atmak benim cocukluk hayalimdi." "AİLEM BANA İNANIYORDU, ŞİMDİ BUTUN BİR ULKE ARKAMDA" Colin-Kazım, şoyle devam etti: "Ben kendime inanıyordum, ailem benden fazla inanıyordu. Şimdi butun bir ulke benim ve takımımın arkasında. Atmosfer muhteşem. Sahada 60 bin ekstra oyuncu olması gibi birşey. Buraya gelene kadar kimse buna inanmıyor. Taraftarlar cılgınca" Unlu futbolcunun havuz ve sineması olan 5 katlı bir villada yaşadığını belirten gazete, Colin-Kazım'ın Roberto Carlos gibi onemli oyuncularla antremana cıktığına dikkat cekti. Colin-Kazım ise bu duygunun "film yıldızı olmak gibi" olduğunu soyledi. Colin-Kazım, "Burada insanların sabah saat 3'te futbol oynadığını gorebilirsiniz. Bambaşka bir dunya burası, boyle birşey gormedim ben. Bu havayı biraz da Londra'ya goturmek istiyorum" dedi. 04.04.2008 Kaynak : DHA __________________