Lucescu : Favori D.Kiev
Fenerbahçe0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Lucescu : Favori D.Kiev
-
13-10-2019, 23:28:52Kayıtlı Üye[IMG]http://img142.**************/img142/3134/36880area220160cnm0.jpg[/IMG] Ukrayna'da Shakhtar Donetsk'i iki yıldır şampiyon yapan Lucescu, Fenerbahce-Dinamo Kiev eşleşmesini değerlendirdi: "Bence bu eşleşmenin favorisi Dinamo". F.Bahce'nin ucuncu on eleme turundaki rakibi Dinamo Kiev'i, bu takımın Ukrayna'daki en buyuk rakibi Shakhtar Donetsk'in hocası Mircea Lucescu'ya sorduk. Turk futbolunu ve Fenerbahce'yi de yakından tanıyan Rumen teknik adam şunları soyledi: "F.Bahce'ye cıkabilecek en guclu rakip cıktı. Şu an form olarak zirvedeler. Ayrıca Şampiyonlar Ligi icin cok istekli ve heyecanlılar. Ukrayna Milli Takımı'nın coğunluğu D.Kievli isimlerden oluşuyor. Bu nedenle fizik olarak F.Bahce'den cok ustun durumdalar. Takımda 5 tane de muthiş Brezilyalı var. Ozellikle son transferleri Correa'yı cok beğendim. Son donemde boyle bir oyuncu gormedim. Rodrigo ile Kleber'e de dikkat. Nijeryalı Yussuf da cok faydalı bir oyuncu. UKRAYNA DEĞİL DUNYA TAKIMI Rebrov takımın beyni ve ikinci baharını yaşıyor. Fenerbahce'deki haliyle şimdiki formunun alakası yok. Bir de Artem Milevsky var. Onun icin 'Yeni Shevchenko' diyorlar. Biraz abartılı bir yakıştırma ama yine de cok yetenekli bir oyuncu. Son Avrupa Umitler Şampiyonası'nda en iyi oyuncu secildi. Ukrayna Milli Takımı'nın kalesini de koruyan Shovkovskiy formunun zirvesinde. Penaltılara giden İsvicre macında rakibe gol şansı tanımamıştı. Gusev'i zaten tanıyorsunuz. Fenerbahce'nin rakibi kucumseyeceğini sanmıyorum ama yine de uyarıyorum: Dinamo Kiev bir Ukrayna takımı değil, dunya takımı. Tur İstanbul'a kalırsa F.Bahce'nin hic şansı kalmaz. Şukru Saracoğlu'nda Kiev'in oldurucu kontratakları işi bitirir. Biz iki yıldır onları gecip şampiyon oluyoruz ama neler cektiğimi ben bilirim. Bence bu turun favorisi Dinamo Kiev." http://www.spordabugun.com/tr/Avrupa...5;/a.3688.html __________________