Teknik Direktorumuz Christoph Daum, Takımımızın Fenerbahce Can Bartu Tesisleri'nde bu sabah yaptığı antrenmanın bitiminde, FMV Ayazağa Işık İlkoğretim Okulu oğrencileriyle bir araya gelerek, onlarla bir sure sohbet etti.
SİZLER TURKİYE'NİN GELECEĞİSİNİZ Almanca eğitim veren FMV Ayazağa Işık İlkoğretim Okulu'ndan 2 oğretmen ve 12 oğrenci, Takımımızın bu sabah yaptığı antrenmanın bitiminde Fenerbahce Can Bartu Tesisleri'ne geldi. Christoph Daum, kendisine cicekler veren ve bir takım sorular yonelten ziyaretcilere tesislerdeki toplantı salonunda bir konuşma yaptı. Alman teknik adam, oldukca sıcak ve samimi bir ortamda gercekleşen sohbete Fenerbahce Spor Kulubu ve Can Bartu Tesisleri hakkında bilgi vererek başladı. Minik oğrencilere oğutler de veren Daum, eğitimin onemine dikkat cekerek, "Sizler Turkiye'nin geleceğisiniz. Ulu Onder Mustafa Kemal Ataturk de eğitime cok onem vermiştir. Sizler iyi yetişmelisiniz ki; ulkenize faydalı olun. Nasıl futbolcular teknik direktorlerden bir şeyler oğreniyorsa, siz de oğretmenlerinizden oğreneceksiniz ve iyi birer birey olmak icin calışacaksınız" dedi.
FENERBAHCE COK BUYUK BİR KULUP Oğrencilerin sorularını da yanıtlayan Christoph Daum Fenerbahce ile ilgili olarak, "Fenerbahce, Turkiye'nin en buyuk kuluplerinden biri. İngiltere'de Manchester United, Liverpool; İspanya'da Real Madrid, Barselona; Fransa'da Lyon, Marsilya, Almanya'da Bayern Munih, Borussia Dortmund; Brezilya'da Sao Paolo, Santos, Arjantin'de River Plate, Boca Juniors neyse, Turkiye'de de Fenerbahce odur. Gerek imkanları, gerekse taraftar kitlesiyle cok buyuk bir kulup" ifadelerini kullandı. Konuşma sonrası oğrenciler teknik direktor Daum'a cicek vererek teşekkur ederken; yardımcı antrenor Tumani de onlara imzalı fotoğraf ve Fenerbahce anahtarlığı hediye etti. Daum daha sonra oğrencilerle toplu fotoğraf cektirdi.
Haber ile ilgili diğer fotoğraflar Resmi Site