Flaş flaş flaş! Son gunlerin en bomba roportajı! İddia ediyoruz, bu roportaj sonrası yer yerinden oynayacak Turkiye hatta Avrupa bunu konuşacak! Fenerbahce-Goztepe macında sahaya giren kediyi bulduk sevgili seyirciler! Olay kedi sadece SCAKTV(Sutten Cıkmış Ak Kaşık TV) mikrofonlarına konuştu: İşte o bomba roportaj: -İyi gunler! Siz o sahaya giren kedisiniz değil mi? -Evet, ne vardı? -Sizin sahaya girmekteki amacınız neydi tam olarak? -Kediyim oğlum ben, ne amacı? -Yani bir taşkınlık, protesto icin miydi? -Ha sut fiyatlarını protesto edecektim, kafayı mı yedin sen ya? -Peki uzerinizde Beşiktaş forması olmasına ne diyeceksiniz? -Ne forması ya? Kediyi ben yahu, tuylerim oyle! -Galatasaray’ın ajanı da olduğunuz soyleniyor? -Yok, aslında ben KGB ajanıyım! Te Allahım! -Yani ajan olduğunuzu kabul ediyorsunuz? -Manyak mısın kardeşim sen? -Peki hakem duduk calınca neden durdunuz? -Ofsayt diye! Ne ayaksın sen abicim? -ALEX’in kedisi olduğunuz da mı yalan?? -He gulum he! Halis muhlis İran kedisiyim hatta!!! -Halis dediniz, derbinin hakeminden mi bahsediyorsunuz? -Ne derbisi, ne hakemi bilader?? -Peki şimdi siz SARACOĞLU kedisi olduğunuz icin bilirsiniz, -Bu Aykut futbolcularla kusmuş, doğru mu? -Valla ben yakın cevresi değilim, nerden bileyim? -Sizi başka stadlarda da gorebilecek miyiz peki? -Deplasman yasağı yok mu abisi? -Son olarak seyircilerimize soylemek istediğiniz bişey var mı? -Var! Miyaaaaavvvv! -Bu miyav tam olarak nedir? Şifre mi? Tarla gibi mesela! - ………… -Alo… Alo…. Kapattı bak, goruyo musun? İşte bomba roportaj! Kelimesine dokunmadan yayınladık! Bu arada mac oncesi FENERBAHCE otobusune birileri taş mı atmış ne? Onemli değil bunlar! Nasılsa kimseyi bağlamaz! Mac 4-0 mı bitmiş? Gencler forma mı giymiş? Futbol mu? Neyse, haftaya derbi var! Kanlı olur diyorsanız KAN yazıp 6666’ya mesaj atabilirsiniz! Not: Mesaj ucreti borsada alavere dalavere işlerinde kullanılacaktır!
12 Numara
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Gel PİSİ-PİSİ