Spor Toto Super Lig'in 20. haftasında Fenerbahce ile Genclerbirliği Ulker Stadı'nda karşı karşıya gelirken mucadele 2-2'lik eşitlikle bitti, taraftardan tepki vardı Spor Toto Super Lig'in 20. haftasında Fenerbahce ile Genclerbirliği Ulker Stadı'nda karşı karşıya gelirken mucadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi. Sarı lacivertlilerin sahasında iki puan bırakarak şampiyonluk yolunda ağır yara almasının ardından taraftarlar macın bitmesine dakikalar kala stadı, "Yonetim istifa ve "Ali Koc" sesleriyle inletti. Kadıkoy'de Fenerbahce taraftarı uzatmalarda, "Ali Koc başkan olacak, guneş doğacak" tezahuratına başlarken, macın ardından ise "Yonetim istifa" şeklinde tempo tuttu. Bitiş duduğunun ardından da ıslık sesleri yukseldi. Fenerbahce bu macın ardından ise ligdeki yenilmezlik serisini 13'e cıkarttı ancak karşılaşmaların 6'sından beraberlikle ayrıldı Rıdvan Dilmen de mucadelenin ardından NTV Spor ekranlarında sozlerine başlarken, "Oylesine bir hakem hatası oluyor ki, macı 11'e 10 oynayacakken, avantajını kaybediyor takım. 2 direkten donuyor, 1 hakem hatası oluyor, uzerine de hep yediği gibi klasik bir gol yiyor" dedi.
internethaberi __________________
Fenerbahce taraftarından "Yonetim istifa" ve "Ali Koc" tezahuratı
Fenerbahçe0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Fenerbahce taraftarından "Yonetim istifa" ve "Ali Koc" tezahuratı