Rıdvan Dilmen, Fenerbahce - Genclerbirliği macını değerlendirdi. Super Lig'in 20. haftasında Fenerbahce ile Genclerbirliği karşılaştı. Fenerbahce - Genclerbirliği macı 2-2 sona erdi. Fotomac yazarı Rıdvan Dilmen, macı şoyle yorumladı: Liglerin ikinci yarısı başlamadan 10 gun once Umit Ozat'ı gordum. Duşme adayısınız dedim. Yok hocam iyi oyuncular aldık, daha iyi olacağız dedi. Hakikaten de oyle oldu. Bugun iyi mi oynadılar? Hayır. Ama belli bir seviyeyi yakalamışlar. Tuhaf bir mac oldu Oylesine bir hakem hatası oluyor ki mac 11'e 10 oynanacakken avantajını kaybediyor bir takım. Sonra sacma sapan bir gol geliyor. Fenerbahce, ikinci yarıda kontra atakla golleri buldu. Macın ikinci yarısında ilk yarıdaki Fenerbahce'den eser yoktu. Cok demoralize bir şekilde oyunu bitirdiler. Oyunun son anları angarya gibi geldi. Hayran oldum ilk yarıda Fenerbahce'ye... İştahla yemeye başlıyor, sonra oyle bir şeyler veriyorlar tum iştahınız kacıyor. Kocaman'ın yaptığı acıklamaların kendi oyuncularını etkilediğini oyunun son bolumunde gorduk. 20 macın yuzde sekseninde antrenman yapsanız, calışsanız bile boyle goller yemezsiniz. Fenerbahce'de hata yapmayanın ağzını, burnunu kırarlar... Kendi kalesine atan mı ararsın, topu rakibe atan mı ararsın.. Fenerbahce ligin en cok berabere kalan takımı. 2 puanlı sistem olsa banko şampiyon olur. Futbol hayatım boyunca bir sezonda bu kadar sacma sapan gol yiyen bir takım gormedim. Fotomac yazarı Rıdvan Dilmen, ilk yarıyı şoyle değerlendirdi: Kardiyologlara gitseniz, araştırma yapsanız kalp rahatsızlığı olanların coğu Fenerbahcelidir. Aykut Hoca, hakem hakkında konuştu haklı cıktı. Suni dedi, haklı cıktı. Bir sezonda yapılacak tum hataları 3-5 macta yaptık. Onda da haklı. Umit Kalkavan, Mete Kalkavan'a hakaret etti. Sen atamadın, bari ben alayım dedi. Fenerbahcelinin halini duşun. Sacının kel kalmaması, beyazlamaması mumkun değil. : Volkan niye cıktıysa oralara, Dirar da niye kaleye doğru vurdu. Ama şunu soyleyeyim Fenerbahceli oyuncuları ilk yarıda oynadıkları futboldan dolayı kutlarım. Fenerbahce adına dramatik bir ilk yarı oldu. Fenerbahceliler artık Valbuena'yı falan tartışmasın. Fenerbahceliler, Aykut Kocaman'ın carşamba gunu soylediklerine kulak versinler. İnternet Haber
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Fenerbahçe
- Dilmen: Fenerbahce adamı kel bırakır. (FBU)