Altay Bayındır: ''Galip gelebilirdik ama olmadı''
Fenerbahçe0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Altay Bayındır: ''Galip gelebilirdik ama olmadı''
-
13-10-2019, 23:02:02Kayıtlı ÜyeAltay Bayındır: ''Galip gelebilirdik ama olmadı'' TFF Super Lig'in altıncı haftasında Galatasaray ve Fenerbahce, 0-0 berabere kaldı. Macın ardından sarı - lacivertli takımın genc file bekcisi Altay Bayındır, şunları soyledi: ''Galibiyete yakın olduğumuz bir mactı. Şampiyonluğa inanmış ve kitlenmiş bir takımız. Kazansak ve kaybetseydik bir şey olmayacaktı. Tum takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kesinlikle kendimizi başarılı olarak gormuyoruz. Yensek de yenilseydik de Antalya macına hazırlanıp ilerlemek istiyorduk. Her mac zordur.'' ''Galip gelebilirdik ama olmadı'' ''Benim de ilk derbimdi heyecan vardı. Atmosfer etkiledi mi? Sahada işine konsantre olduğunuz icin duymuyorsunuz. Sesler geldi mi? Evet geldi, ben Galatasaray taraftarının değil, Fenerbahce taraftarının sesini duydum. Her maca aynı şekilde konsantre oluyorum. Hocamız da Emre Abi de Volkan Abi de cok tecrubeliler. Bu macı oynamış birisi olarak ikisi de gerekli soylemlerde bulundu. Her mac bizim icin onemli. Galip gelebilirdik ama olmadı.'' KAYNAK: İNTERNETHABER __________________