Sezon başında Fenerbahce'ye transfer olan ancak yabancı kontenjanı ve Caner Erkin'in performans patlaması yaşaması sonrası forma şansı bulamayan Michal Kadlec, Cek medyasına ara transferle ilgili carpıcı acıklamalarda bulundu. Alman takımlarıyla goruştuğunu doğrulayan Kadlec, sakatlıklar nedeniyle zorlu gunler yaşayan Borussia Dortmund icin; "Dortmund'un bir oyuncuya teklifte bulunup onun reddetmesi kolay değil. Bu teklifi seve seve bir doğum gunu hediyesi olarak gorurum" dedi. Fenerbahce'ye isteyerek geldiğini ancak kontenjan durumunun kendisine oynama şansı bırakmadığını belirten Kadlec; "Fenerbahce'nin gelen teklife ne cevap verdiğini bilmiyorum. Dortmund'un veya diğer kuluplerin teklifi nedir, kulup neler ister bilemiyorum ama ben kulube kiralanmayı kabul edeceğimi soyledim" ifadelerini kullandı. "DORTMUND TEKLİFTE BULUNAN TEK KULUP DEĞİL" Dortmund'un 6 aylık kiralık teklifi verdiği ve satın alma opsiyonu olarak 3.5 milyon Euro onerdiği belirtilen Kadlec; "Oynamak istiyorum ancak burada şansım cok az. Bu Fenerbahce ile değil, yerel durumla alakalı. Turkler oynuyor ve Turkler ancak Turklerle değişiyor. Yedek bile oturamıyorsunuz. Sadece tribundesiniz. Ben bunu istemiyorum" diyerek durumunu ifade eden Cek milli savunmacı; "Dortmund bana teklifte bulunan tek kulup değil. Stuttgart ve Bremen de var" diyerek taliplerini Cek medyasına acıkladı. 29 yaşındaki savunmacı; "Herhangi bir kuluple oturup en ince detayları konuşmadık ama kontak halindeyiz. Duşunduğumuz şey, ara transferde benim icin ne tur opsiyonların varlığı. Ben sadece farklı durumlara kendimi hazırlıyorum" diyerek sozlerini noktaladı. superfb.com