R.Carlos: Real Madrid'de kalacağım Fenerbahce'nin de transfer listesinde bulunan Roberto Carlos, Capello'yla konuştuğunu ve kendisini kalması icin ikna ettiğini soyledi. Fenerbahce'nin renklerine katmak istediği Real Madrid'in unlu Brezilyalı savunma oyuncusu Roberto Carlos, takımında kalmak istediğini bildirdi. Kulubuyle bir yıllık daha sozleşmesi bulunan Roberto Carlos (33), İspanyol AS gazetesine yaptığı acıklamada, ''Real Madrid'de kalmak istiyorum. Bunu boyle ve guclu bir şekilde ifade ediyorum'' dedi. Real'in yeni teknik direktoru İtalyan Fabio Capello ile ''samimi'' bir diyalog icine girdiğini soyleyen Carlos, ''Gitmiyorum, cunku Capello'yla konuştum, kendisi bana guvendiğini, takımda kalmamı ve benden cok şeyler beklediğini soyledi'' dedi. Fenerbahce'nin kendisini transfer etmeyi cok istediğini de belirten Carlos, Real Madrid'de, başkan, sportif direktor ve teknik direktor gibi son zamanlarda yaşanan değişimin, kendisini burada kalmaya ikna ettiğini belirtti ve bu gelişmelerin geleceğe yonelik goruşunu değiştirdiğini kaydetti. kaynak :ntv ya delirmemek elde diil dalgamı geciolar bi gun gelcek die adamın azından soletiolar bigun gelmicek die yine adam soluo sona gelcem dio sona gelmicem dio aman şaka galiba __________________