Konyaspor Macı Sonrasında Yapılan Acıklamalar
Fenerbahçe0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Fenerbahçe
- Konyaspor Macı Sonrasında Yapılan Acıklamalar
-
13-10-2019, 22:02:07Yasin Cakmak “Profesyonelliğin orneğini gosterdik” Oyuncularımızdan Yasin Cakmak, Konyaspor macı sonrası yaptığı acıklamada, iyi mucadele ettiklerini, Gokhan Gonul'le beraber yedekten gelmelerine rağmen profesyonelliğin orneğini sergilediklerini soyledi. Konyaspor macı sonrası FB TV'ye acıklamalar yapan Yasin Cakmak, mutlak kazanma arzusuyla maca cıktıklarını soyledi. Yasin Cakmak, "Biz kaybettiğimiz zaman, ustumuzdeki rakiplerin puan farkını acacağının bilincindeydik. Bu bilincle iyi oynadık ve iyi mucadele ettik. Gokhan da ben de bu takımda yedektik. Bugun profesyonelliğin orneğini gosterdik. Fenerbahce kadrosunda bulunan her futbolcu, gorev verildiğinde hazır haldedir. Gorev verildiği surece elimizden gelenin en iyisini yaparız" diye konuştu. Arthur Zico “Hak edilen bir galibiyet aldık” Teknik Direktorumuz Zico, Konyaspor macından sonra yaptığı acıklamada, takımın kişilikli bir mucadele sergileyerek, ihtiyacı olan, hak edilmiş bir galibiyet aldığını soyledi. Konyaspor macı sonrası FB TV mikrofonlarına konuşan Zico, "Bugun takımımız ihtiyacı olan galibiyeti aldı. Bu galibiyetin farklı bir skorla alınması ayrıca bizi memnun etti. Takımımız kişilikli bir mucadele ortaya koydu. İlk yarı rakibimizin bulduğu, direkten donen, Volkan'ın kurtardığı pozisyonlar vardı. Ancak buna rağmen oyuncularım kişilikli bir mucadele ortaya koydu. 2. yarı tamamen oyunu kontrolumuz altına alarak, hak edilen bir galibiyet aldık" dedi. Appiah'ın uzun sure sonra Kadıkoy'de sure almasını değerlendiren Zico, Appiah'ın ozellikle bu tip maclarda bulacağı surelerle ve mac oynayarak, kondisyon eksiğini gidererip hazır hale geleceğini soyledi. Zico, "Appiah uzun bir aradan sonra maca girmesine rağmen, ne zaman ne yapacağını bildi. Mac kondisyonunu yakaladığında daha faydalı olacağını duşunuyorum" dedi. Gokhan ve Yasin'in de oyunlarını beğendiğini soyleyen Zico bu oyuncular icin, "Tum oyuncularla uyumlu bir oyun ortaya koydular" değerlendirmesini yaptı. Son olarak PSV macına değinen Zico, "Her macta olduğu gibi PSV macında da kendi oyunumuzu oynayacağız. Rakibimize saygımız sonsuz ama, gurupta oynadığımız diğer 2 macta olduğu gibi, kendi oyunumuzu oynayarak galibiyet kovalayacağız" diye konuştu. Gokcek Vederson 'Bu galibiyet moralimizi yukseltti'' Fenerbahcemizin Konyaspor karşısında 4-1'lik galibiyetinin ardından Vederson FBTV'ye acıklamalarda bulundu. Oyuncumuz Fenerbahce'deki ilk golunu atmanın buyuk mutluluk olduğunu dile getirdi. Vederson şunları soyledi: "Daha once de bir cok gol şansı buldum ama Fenerbahce'deki ilk golumu bugun attım. Takım olarak cok iyi mucadele ettik bu bize cok buyuk moral verdi. İlk golu kendi sahamızda ve seyircimiz onunde atmak ayrı bir mutluluk. Ama onemli olan takıma katkıda bulunmak. Salı gunu PSV ile onemli bir maca cıkacağız bu galibiyet bize moral verdi. Bu macı kazanmayı duşunmeliyiz ve şu anda bunu duşunuyoruz. Tabii ki galibiyetin ardından Beyonce konseri ile kutlama yapmak istiyoruz." __________________