superfb
- ReadBull.net
- Spor
- Fenerbahçe
- "En iyi macımızı oynamadık"
-
13-10-2019, 21:28:09Beşiktaş'tan sonra Rize’yi de adeta şut bombardımanına tutarak yenen F.Bahce’de camia havaya girerken İsmail Kartal, “Henuz en iyi macımızı oynamadık" dedi. Fenerbahce’nin Caykur Rizespor macındaki baskın futbolu ve rakip kaleye cektiği 29 şut tum camianın beğenisini kazandı. Yonetim kurulu ve futbolcuların hepsi bu galibiyet sonrası son derece mutluydu. Karşılaşma sonrasında teknik patron İsmail Kartal, yonetim kurulu uyeleri ve futbolcularla bu karşılaşmanın değerlendirmesini bir toplantıyla yaptı. Soz konusu toplantıda hem futbolcular hem de yoneticiler gittikce daha iyi oynadıklarını ve Rizespor karşılaşmasının oynanan oyun acısından tepe noktası olduğunu belirttiler. Ancak bu goruşte olmayan bir kişi vardı; İsmail Kartal! ‘HEP DAHA İYİYE HEP DAHA YUKARIYA’ Kartal ise, temkinli davranıp, “Henuz en iyi macımızı oynamadık. Bu sezon her mac daha iyi oynamalıyız. Bursaspor macında cok daha iyi oynamanızı bekliyorum. Sonraki Eskişehir macında Bursa macının da uzerine cıkmanızı bekliyorum. Bu sezon sloganımız da hedefimiz de bu. Hep daha iyi hep daha yukarıya gitmeliyiz. Sakın oynadığınız futbolu yeterli olarak duşunmeyin. Bizim icin en onemli sorun kendimizi yeterli gormek olur” dedi.. Kartal’ın bu tutumu futbolcuların motivasyonunu artırırken yonetimi de mutlu etti.