Volkan Demirel ucakta isyan etti Castro'nun şutunda topu iceriye alan Volkan Demirel, İzmir donuşu golun goruntusunu izleyip isyan etti. Sezonun acılış macında 3 puana mal olan bir hataya imza atan Volkan Demirel'in dunyası İzmir'de başına yıkıldı. Andre Castro'nun cılız şutunda topu once tutup sonra iceriye alan kaptan, donuş yolculuğunda kendisine isyan etti. Ucakta kendisine moral vermeye calışan takım arkadaşlarına icini dokmeyi de ihmal etmeyen deneyimli eldiven, kalitesine hic de yakışmayan o golle ilgili şu ifadeleri kullandı: "Sezon biter bitmez yonetimle sozleşmemi goruşup, 1 dakikada imzayı attım. Hem yaz tatilinde hem de kampta kafam cok rahattı. Sezona cok istekli ve hırslı başlamıştım. Aykut Kocaman beni cok iyi tanıyor ancak sıfırdan bir başlangıc yapmak istedim. Gercekte cok sıkı calıştım. 'Kilolu' yorumlarına maruz kalmamak icin 94'e kadar duştum. Şu an daha iyi olmam gerekirken boyle goller yemek beni cok daha fazla uzuyor. Ben o golu nasıl yedim hala inanamıyorum. DEFALARCA SEYRETTİ Ote yandan Volkan, İstanbul yolculuğu sırasında arkadaşlarıyla yaptığı konuşmadan sonra koltuğunda adeta coktu kaldı. Ucağa binmeden kaydettiği golun goruntusunu defalarca seyreden 35 yaşındaki file bekcisinin oldukca sinirli ve mutsuz olduğu oğrenildi. superfb.com
- ReadBull.net
- Spor
- Fenerbahçe
- Volkan Demirel ucakta isyan etti