Prime-Time'da yayinlanan 24'un yeni bolumunun konusu bu sefer neydi biliyor musunuz? Terorist bir Turk aile!
Evet dun aksam (Pazar) FOX TV'de 24'un yeni bolumu vardi. Bakayim bir dedim ne var diye, tabii izleyince sok oldum.
Gunun USA'de en cok TV izlenen saati ve izlenme orani yuksek bir dizide bahsedilen konu; Turkiye'de merkezi olan bir Islami Teror Orgu'tu LA'de tren kazasi olmasini sagliyor. LA'deki Turk ailede bu teroristleri barindiriyor ve destekliyor.
Hemde baya acayip yapmis bu isi FOX!
Turkleri benzettiklerine bakin, Arapca konusuyorlar, isimler zaten anlasilmasi guc. Arapca gibi isimler. Zaten ailenin cocugu kapkara bir sey.
Yani karakterlerin Turklerle alakasi yok ve paso Islami Teror yapan Turkler konusu.
Umarim bir gun Amerikali arkadaslara verdigim "Turkler nedir, nasildir?" adli gunluk ayak-ustu-seminelerler bir ise yarar.
Ya da umarim gorurler burada yirmibin kadar uyesi olan Turk forumunda nasil Latin harfleri kullaniliyor...
http://www.fox.com/24
FOX'u mu protesto etmeli, yoksa Allstate'i mi bilmiyorum. Ama Turklerin imaji feci sarsildi bundan emin olun. Izleyenler daha iyi anlar beni..
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Dun aksam FOX TV'i izlerken sok oldum!