Fenerbahce'nin gozunu Hollandalı yıldıza dikmesi Dirk Kuyt'a yaradı. Kuyt, yakın arkadaşı Robin van Persie'yi ikna icin yonetime yardım edecek. Sarı-Lacivertliler de tecrubeli oyuncunun sozleşmesini 1 sene daha uzatacak. Fenerbahce’deki geleceği belirsizliğini koruyan Dirk Kuyt’a tam anlamıyla piyango vurdu. Kanarya’nın gol sorununu cozmek icin Robin van Persie’yi gundemine almasıyla, Kuyt’ın takımda kalma ihtimali yukseldi. İngiliz basını, “Van Persie, Kuyt’ın yerini dolduracak” diye yazsa da yonetimin bu konudaki planı farklı. 31 yaşındaki yıldızı kadrosuna katarak buyuk bir bomba patlatmak isteyen Fenerbahce, zorlu transferde Dirk Kuyt’tan yardım alacak. Tecrubeli oyuncu, daha once kendisine, “Bir gun Fenerbahce’de oynamak istiyorum” diyen vatandaşını ikna etmek icin yonetime destek verecek. ‘Oyunun efsanesi Kuyt’ Fenerbahce Yonetimi’nin, Hollandalı yıldızın transferi konusundaki en buyuk kozunun Kuyt olması boşuna değil. Robin van Persie, 34 yaşındaki oyuncuya tam anlamıyla hayran. Manchester United’lı forvet, defalarca Fenerbahce’nin yıldızıyla ilgili ovgu dolu acıklamalar yaptı. Verdiği bir demecte, “Ona buyuk saygı duyuyorum” diyen Van Persie, Kuyt’ın milli takımı bırakmasının ardından onun bir klibini Instagram’dan paylaşıp, “Teşekkurler arkadaşım. Hollanda ile 104 milli mac ve 24 gol. Oyunun efsanesi! Dirk Kuyt” mesajını yazdı. Talipleri artıyor Dirk Kuyt’ın takımda kalma ihtimali yukselirken, her gecen gun talipleri de artıyor. Hollanda’dan Feyenoord, İngiltere’den Southampton ve Newcastle’ın radarında olan tecrubeli futbolcuyla son olarak Alman ekibi Stuttgart goz koydu. İngilizler, 34 yaşındaki futbolcunun, Southampton’ın Hollandalı menaceri Ronald Koeman’a hayır diyemeyeceği goruşunde. Gunluk Gazeteler