Mosen kimdir? kendinizden bahsedermisiniz ? Mosen kimse değildir, kendi kafamdan uydurduğum bir sozcuk. Ben 16 yaşındayım. Komik şeyleri, zeka sorularını, sporu, fenerbahceyi ve tabii ki de Forumtr'yi seven bir insanım. Boş zamanlarımda Forumtr'de dolaşmayı severim. Nickiniz neden Mosen ? İlk Mones istemiştim ama daha onceden kullanıldığı icin M ile N'nin yerlerini değiştirdim. Forumtr ile nasıl tanıştınız ? Forumtr ile ilk once komik şeyler bolumundeki şeyler ilgimi cekti, ordan fıkra okumaya fıkra paylaşmaya calıştım. Yani Forumtr ile tanışmam ''Komik Şeyler'' bolumu sayesinde oldu. Forumtr'de en cok vakit gecirdiğin bolumler nereler ? Komik Şeyler, Anketler, Fenerbahce ve Forum Oyunları Forumda yaşadığın bir anınız var mı ? Anlatmak istermisiniz ? Forumumuzun eski uyelerinden C..rack ile kotu bir şekilde tanışmıştım. Onun avatarını beğenmiştim ve afedersiniz calmıştım. Ondan sonra bir suru diyaloglarımız gecti. İsteyenler, profilimin kullanıcı mesajlarından son sayfaya giderek diyalogları gorebilir. T.D Aykut Kocaman hakkındaki duşunceleriniz neler ? Aykut hocamız fenerbahce'yi gercekten guzel yonetiyor. Yıllar boyunca takımımızda kalmasını istiyorum. Sizce Fenerbahce'mizin en başarılı oyuncuları kimler? Bence kesinlikle Alex. Son transferlerimiz hakkında ne duşunuyorsunuz ? Başarılı olacaklarını duşunuyorum. Yeni Formalarımızı beğendiniz mi ? Yeni formalar guzel olmuş. Sizce takımın gidişatı nasıl ? Memnunmusunuz ? Takımın gidişatı cok guzel, memnunum. Frmtr'deki, ozellikle de Fenerbahce bolumundeki ortamı nasıl buluyorsunuz ? Guzel buluyorum ama FB hakkında yalan dolan haberler canımı cok sıkıyor. Hayatınızda hic unutamadığınız Fenerbahce macı hangisi ? 2008 Şampiyonlar Ligi Fenerbahce - Chelsea Size gore Fenerbahcelilik nedir? Hic sonu olmayan buyuk bir aşk. Benzetildiğiniz biri var mı? Birilerine pek benzetilmem. Ne tarz muzikler dinlersiniz? Rock tarzı muzikler dinlerim. Forumtr'deki hedefin nedir ? Asistan olmak. Şimdi sizinle kelime oyunumuza gecelim. Aşk : Mutsuzluk ya da mutluluğa ayrılan yollar. Forumtr : Dunyanın En Buyuk Turkce Forumu Aile : Mutlu tablo. Fenerbahce :Hic sonu olmayan buyuk bir aşk. ForumTR Fenerbahce bolumundeki modlar hakkındaki duşunceleriniz nelerdir? Cordelia : Fenerbahce'yi yakından takip eden CO-Adminimiz Golge : Forum Oyunlarında karşılaştığım Super Moderatorumuz. ZeuS : Forumda pek karşılaşmadım. Professore Emre : Guzel yorumlara, organizasyonlara sahip arkadaşımız. Alucard : Calışmaları oldukca iyi. FeNeRTeaM : Forumda pek karşılaşmadım. ReaList : FB'li Asistanımız Zero Tolerance Yoneticimiz I wαLк αLoηє : Bu roportajı yapan asistanımız. Monocyte : Fenerbahceli bayan Asistan. bozo12 : Yeniden dondu.
Son olarak renktaşlarımıza soylemek istediğiniz bir şey var mı? Bu roportajı okudukları icin teşekkur ediyorum. Alıntı:
Roportaj icin Mosen arkadaşımıza teşekkur ederiz.