Fenerbahce'nin goruşme halinde olduğu Daniel Agger, geleceği konusunda karar vermek icin Danimarka Milli Takımı'ndan affını istedi ve kampı terkederek ulkesine dondu. Fenerbahce ile transfer goruşmeleri yapan Daniel Agger milli takımdan affını istedi. Japonya'da 2-7 Haziran tarihleri arasında gercekleştirilecek Kirin Cup'a katılacak Danimarka Milli Takımı Uzakdoğu ulkesine ayak bastı. Acıklanan kadroda bulunan Daniel Agger sonradan kadrodan cıkarıldı. Deneyimli savunmacının teknik direktor Age Hareide ile goruşerek, Japonya, Bulgaristan ve Bosna Hersek takımlarının katıldığı dev turnuvadan affını istedi. Gerekci olarak kendisine gelen teklifleri gosteren oyuncunun, geleceği acısından kritik bir eşikte olduğunu belirterek, sağlam kafayla duşunmek uzere izin istediği, hocasının da anlayışla karşılayarak kendisini maruz gorduğu ortaya cıktı. Agger'in yerine FC Kopenhaglı stoper Mathias Jorgensen kadroya dahil edildi. Sozleşme imzalamaya mı geliyor? Danimarka Teknik Direktoru Hareide, "Kendisiyle konuştuk ve en iyisinin evde kalması olduğuna karar verdik" derken, oyuncunun onumuzdeki gunlerde transferle ilgili resmi adım atma ihtimali akıllara geldi. Daniel Agger'in hareketi bir an once yeni oynayacağı takımı belirlemek istediği şeklinde yorumlanırken, sozleşme detaylarını goruşerek imzayı atmak icin de Japonya'ya gitmemiş olabileceği akıllara geldi. Kjaer jet-lag oldu Ote yandan Danimarka Milli Takımı ile Japonya'ya giden Simon Kjaer'in uzun yol kurbanı olduğu ortaya cıktı. Kirin Cup'ta Agger'in yerine kaptanlık pazubandını takacak olan Kjaer'in jet lag olduğu ortaya cıktı. Kjaer, "İlk defa bu kadar uzun bir mesafeye uctum. Bu yuzden geldikten sonra 12 saat uyudum. Ancak şimdi vucudum toparlandı ve dune gore daha iyi" dedi. Gunluk Gazeteler