Fenerbahce kulubu eski başkanlarından Ali Şen, Fenerbahce ile ilgili ozel acıklamalarda bulundu. Şen, Aziz Yıldırım'ın hakem eleştirilerini kabul etmediğini soylerken "Ali Koc başkan Fenerbahce şampiyon" tezahuratı icin de ne duşunduğunu dile getirdi. Fenerbahce kulubu eski başkanlarından Ali Şen, Fenerbahce ile ilgili ozel acıklamalarda bulundu. 'Umit Ozat Fenerbahce'yi calıştırabilir' "Genclerbirliği karşısında ilk devre farklı, ikinci devre farklıydı ama olmadı. Genclerbirliği'nde iyi bir isim olan Umit Ozat var o da belki ileride Fenerbahce'yi calıştırır." 'Fenerbahce'nin puan kaybına tahammulu yok' "Fenerbahce'nin puan kaybına tahammulu yok ama butun rakipleri puan kaybedince buyuk bir sorun olmadı ama Başakşehir macının kazanılması gerekiyor." 'Emre'yi tanımayanlar bu lafları ediyorlar' "Emre Belozoğlu, Fenerbahce karşısında bilerek kırmızı kart gordu diyenler onu tanımıyorlar, hic bir kişilikli futbolcu boyle bir şey yapmaz. Emre'yi tanımayanlar bu lafları ediyorlar ama Emre bir cok macta Fenerbahce'ye karşı iyi oynamıştır." 'Hangi teknolojiyi getirirseniz getirin hakemler konuşulur' "Futbol cıktığından beri hakemler eleştiriliyor, bizim donemimizde de hakemleri tenkit ettiğimiz oldu, hangi teknolojiyi getirirseniz getirin hakemler konuşulur. Fakat ben bir takımın kollandığına inanmıyorum, ben de gecmişte hakemlere ayıp etmişim bunu kabul ediyorum ve Aziz Yıldırım'ın hakem eleştirisini kabul etmiyorum." 'Zamanında MHK gitsin dedim gitti' "Ben de zamanında MHK gitsin dedim gitti, sonra geleni de beğenmemiştik iyi kararlar vermemişti. Şimdi Fenerbahce gitsin diyorsa gitmeleri gerekiyor, cunku ben gidin diyince gidiyorlardı." 'İyi bir futbolcuyu kimse devre arası bırakmaz' "Fenerbahce'de para bitmez ama ilk defa bir devre arası transfer doneminde transfer yapılamadı, iyi bir futbolcuyu kimse devre arası bırakmaz. Şimdi bir duğmeye basıyorsun hangi futbolcuların boşta olduğunu goruyorsun, demek ki Fenerbahce yonetimi gerek gormedi bende Fener kadrosunun iyi olduğunu duşunuyorum." 'El sıkışmaları guzel bir goruntu oldu' "Ben Mehmet Ali Aydınlar'la calıştım iyi bir Fenerbahceli, kendisi zaten acıklama yaptı ''Soz konusu Fenerbahce ise gerisi teferruattır'' dedi bence el sıkışmaları guzel bir goruntu oldu." 'Mahmut Uslu ozur diledi, kimse taraftara...' "Mahmut Uslu, Fenerbahce taraftarlarına soylediği sozden dolayı ozur diledi, bu bir dil surcmesi oldu zaten kimseye Fenerbahce taraftarlarına laf soyletmeyiz. Mahmut Uslu bunu duzeltti." 'Bir başkan adayına destek olabilirler ama kulube zarar vermemeliler' "Fenerbahce, taraftarı bir başkanı beğenmeyebilir, benim zamanımda ''Ali Şen başkan Fenerbahce şampiyon'' tezahuratı yapıldı ama Fenerbahce taraftarları sarı-lacivertli formayı desteklemeli. Bir başkan adayına destek olabilirler ama kulube zarar vermemeliler." 'Ben Ali Koc'un adaylığı icin seviniyorum' "Ali Şen başkan Fenerbahce şampiyon tezahuratının patentini ben almadım Ali Koc icin de bu tezahurat yapılabilir. Ben Ali Koc'un adaylığı icin seviniyorum. Galatasaray'ın da bir Ali'si var Ali Sabancı, Beşiktaş'ta da Fikret Orman iyi işler yapıyor. Ali Koc'un başkan adaylığı Turk futbolu icin iyi bir olaydır. İnternet Haber