Gun gelicek cinconu da yenemeyecektik o da gercekleşti ee hala kafanız calışmıyor mu hala uykudan uyanmadınız mı ? Ey şu takımdan bir şey bekleyen taraftar ? Hani Avrupa ???? Hani nerde bu Dunya Takımı Fenerbahce ? Dunya takımı diyorsunuz sorduğumuzda - Galatasarayı 11 senedir yeniyoruz 100 senelik kulubuz , Kurumsal bir şirketiz, her branşta başarımız var . Tamam 100 senelik kulubuz eyvallah ama hani şimdiki başarılarımız ? Kurumsallığın senin ticaretine,parana yarıyor onda da bizim emeğimiz var, her branşta şampiyonsan banane biz turk halkı bu Fenerin futbolundan cok şey bekliyoruz cunku emeklerimizin karşılğını alamadık. Biz futbola aşığız once Futbol arkadaş once futbol. Yonetimde once futbol diyor ee hani ? Ama gidiyoruz napıyoruz aldığımız şu harclığı da Fener'e yatırıyoruz. Aldığımız maaşı da formaya yatırıyoruz ? Sırf şu Baroni'nin maaşımı cıkıyor artık kimin icinse aklıma geldikce guluyorum İcim acıyor beyler icim acıyor skora belki uzulmedim ama şu performans icin mi o paraları baydık ? Şu saflığı bırakın beyler. Futbol 100 sene cimbomu yenecek değiliz. Ama Avrupa kupasını alarak Milan'ı Chelsea'yi yenerek adımızı duyurur o zaman dunya kulubu oluruz dimi ? Neyse siz de biliyorsunuz. Bi şampiyon oluyoruz o da şike diye ortalıkta dolanıyor yeter artık be. Tum gunum alt ust oldu. 11 saattir mesaideydim olmuştum şu macı izledim daha da kotu oldum. Şimdi hala oradan bu adam fenerli değil diyeceksiniz ama acı veren gercekler bunlardır. İyi ki Super Lig kalitesi yerlerde. Yoksa Bursa Trabzon Kayseri gibi takımlar da işin icinde olsaydı fazla yukseklerde olamazdık. Neyse artık şampiyon olsak da umrumda değil. Ah Aykut suc sende değil aslında o tependeki kara işlere bulaşan herifte. Edit: Biraz once Aykut'un tum Gs derbilerini izledim. Valla bilmiyorum cok uzuldum şu ezildiğimiz macları gorunce. Belki gorduğum en iyi performans 0-0lık şampiyonluk macıydı. Neyse bu sezon artık Aykut'la devam edersek ŞL'ye de Aykutla devam etmemiz gerekir. Oyle sezonu 2.kapatıp ŞL'ye başka adamla girmek zor bir durumdur. Şunu tekrar anladım yapacak bir şey yok Aziz'in coplerini anladık zaten kimin ne olduğunu. O yuzden Aykut'u diğer macta ıslıklamamak gerekiyor bırakın sezon bitsin yoksa değişen bir şey olmaz. Cunku Aziz icin GS macları ŞL Kupası kadar onemlidir biraz olsun Aykut'a guveni eksilmiştir ama sezon ortasında gondermez. Bundan eminim Tabi Avrupa haric lig maclarına gitmemenizi oneriyorum yeteri kadar para girdi ceplerine. LigTV de hic bağlatmayın. __________________