Fenerbahce'de teknik patron Aykut Kocaman ve doktor Burak Kunduracıoğlu’nun “Biraz daha zamana ihtiyacın var” demesine rağmen tum riskleri alarak sahaya cıkan Sambacı Giuliano, gonulleri fethetti. Gecirdiği omuz operasyonun ardından 1 ay kadar takımdan ayrı kalması beklenen Fenerbahceli futbolcu Giuliano’nun Medipol Başakşehir macıyla sahalara erken donuşunun altında buyuk bir fedakarlık hikayesinin olduğu ortaya cıktı. Kulup doktoru Burak Kunduracıoğlu, oynaması halinde alacağı tum riskleri Brezilyalı oyuncuya anlatırken, teknik direktor Aykut Kocaman da “Biraz daha zamanın var. Tam olarak iyileştiğinde seni oynatalım” uyarısında bulundu. Bu ikazlara rağmen gectiğimi hafta icinde hocasına 3 kez “Oynamak istiyorum” diyen Sambacı, bu ozverisiyle hem takım arkadaşları hem de teknik heyetin gonlunu bir kez daha fethetti. Aykut Hoca ile yaptığı goruşmede Brezilya Milli Takımı’na gidememe ihtimalini bile goze alarak, “Oynamam gerekiyor. Takımın bana ihtiyacı var. Ligdeki en kritik maclardan biri. Kendimi buraya ait hissediyorum. Tum riskleri de biliyorum ve beni oynatırsanız kendime dikkat edeceğime soz veriyorum” ifadelerini kullandı. 6 KİLOMETRE KOŞTULAR Deneyimli teknik adam da oğrencisine hafta boyunca 5’e 2 calışmaların dışında yukleme yapmadı. Sadece son idmanda takım calışmasına dahil edip, onu ilk 11’e hazırladı. Macın Samandıra’daki taktik toplantısında onde yapılacak baskı konusunda takımı bilgilendirirken koşu mesafelerinin onemine dikkat ceken Kocaman, “Daha cok koşmanızı ve topa sahip olmanızı istiyorum” demişti. Giuliano’nun ilk yarıda 6 kilometre, diğer Brezilyalı oyuncu Josef’in en az onun kadar mesafe kat etmesi ‘Koşmayı sevmeyen’ Brezilyalı oyuncuları one cıkaran bir başka konu oldu.
internethaberi __________________
Giuliano'dan buyuk fedakarlık!
Fenerbahçe0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Giuliano'dan buyuk fedakarlık!