Brezilyalı yıldız, Mahmut Uslu'ya “Başkan bana kırgın olabilir. Hatta beni sevmeyebilir. Ben başkanı seviyorum. Saygı duyuyorum. F.Bahce icin her turlu desteğe hazırım” diye mesaj attı. Başkan Aziz Yıldırım da “Ben kimseye kırgın değilim kardeşim. Niye kırgın olacakmışım? Alex'i niye sevmeyeyim! Sevmeyecek olsam taraftar yuhaladığı vakit gonderirdim. O iş başka o iş başka” dedi. Alex’ten Başkan Aziz Yıldırım’a mesaj var… Kadıkoy’de F.Bahce-Beşiktaş derbisinin gerilimi, heyecanı, tartışmaları yaşanırken cok ilginc bir gelişme oldu. F.Bahce Genel Sekreteri Mahmut Uslu, telefonunu gosterip, “Alex’ten mesaj var” dedi. Başkan Aziz Yıldırım, merak etmişti, “Hayrola?” diye sordu. Mahmut Uslu da Alex’in gonderdiği bu mesajı Başkan Aziz Yıldırım’a okudu. BURADAN NE GEREKİYORSA YAPARIM Alex, Mahmut Uslu’ya gonderdiği mesajda “Başkan bana kırgın olabilir. Hatta beni de sevmeyebilir. Ama ben başkanı seviyorum. Saygı duyuyorum. F.Bahce’nin her zaman yanındayım. Yapacağım bir şey varsa F.Bahce icin her turlu desteği buradan vermeye hazırım. Her turlu desteğe hazırım” diyordu. O GUN TERCİH YAPMAMIZ GEREKİYORDU Başkan Aziz Yıldırım, Alex’in “Başkan beni sevmeyebilir” sozune itiraz etti. “Ben kimseye kırgın değilim kardeşim. Niye kırgın olacakmışım! Alex’i niye sevmeyeyim! Sevmeyecek olsam taraftar yuhaladığı vakit gonderirdim. O iş başka o iş başka. O zaman bir tercih yapmamız lazımdı. O tercihi yaptık” dedi. TRANSFERDE İKNA SURECİNDE AKTİF ROL Mahmut Uslu’ya gonderdiği bu mesajla Başkan Aziz Yıldırım’a zeytin dalı uzatan Alex, “Her turlu yardım” ifadesiyle F.Bahce’nin Brezilya’dan yapabileceği transfer calışmalarına katkı vermek istediğini ima etti. Alex, Brezilyalı futbolcuların F.Bahce’ye transfer olmaya ikna surecinde rol alabileceğini, futbolcuların form durumlarıyla ilgili scouting bilgisi verebileceğini vurguladı. Alex’in unvanları 245 Sarı-Lacivertli formayla ligde en cok mac oynayan yabancı futbolcu. 3000 2010-2011 sezonunda F.Bahce’nin lig tarihindeki 3000. golune imza attı. 100 2010-2011 sezonunda G.Antep’e attığı golle 100’ler kulubune girdi. 19 2006-2007 sezonunda attığı 19 golle F.Bahce'nin lig tarihinde ilk yabancı gol kralı 28 Alex 2010-2011 sezonunda da 28 golle Turkiye'de ikinci kez krallık tacını taktı. 15 F.Bahce'nin Avrupa kupalarında en golcu futbolcusu olma unvanına sahip. 18 35 macta 18 golle Turkiye Kupası’nda en cok oynayan ve en cok golu bulunan yabancı futbolcusu 9 9 sezon forma giyen Uche'den sonra Sarı-Lacivertli formayı sezon olarak en uzun sure giyen yabancı Gunluk Gazeteler