Vatan Gazetesi Spor Servisi Mudur Yardımcısı Gokmen Ozdemir, Hiddink'le cok ozel bir roportaj gercekleştirdi.. Fenerbahce'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi PSV'nin hocası, sarı lacivertli ekibi hem ovdu, hem de "Onlar da bizi duşunsun" dedi.. F.Bahce'nin Şampiyonlar Ligi'nde carşamba gunu İstanbul'da karşılaşacağı PSV Eindhoven'in hocası Guus Hiddink Vatan Gazetesi Spor Servisi Mudur Yardımcısı Gokmen Ozdemir'e konuştu. F.Bahce'yi 90'lı yılların başında kısa bir sure calıştırdıktan sonra gorevden alınan ve daha sonra buyuk başarılara imza atan Hiddink, rakiplerinin cok onemli bir gecmişe sahip olduğunu belirterek şunları soyledi: "Oncelikle, F.Bahce cok değişmiş. Avrupa'nın onemli kuluplerinden biri haline gelmiş. Zor bir maca cıkacağımızı ben de oyuncularım da biliyoruz. Milan macı duşuncelerimizi pekiştirdi. Grubumuz dengeli Anelka cok etkili bir oyuncu. Amacı Şampiyonlar Ligi'nde oynamak olduğu icin F.Bahce'yi secti. Milan macında cok iyi oynadı. Bizim macta da kendisini gostermek icin tum gucunu yansıtacaktır. Ama ona ozel bir onlem almayacağız. Cunku biz de gecen yıl bu kupada yarı final oynamış guclu bir takımız. Bizim de onemli silahlarımız var. Biz F.Bahce'yi ne kadar duşunuyorsak, onlar da bizi duşunmeli. Futbol tek taraflı bir spor değil. PSV de carşamba akşamının diğer tarafı. Oğrendiğimiz kadarıyla F.Bahce Stadı da değişmiş. Artık Avrupa'nın sayılı statlarından biri olmuş. Zaten ateşli bir yapısı olan F.Bahce taraftarı yeni stadıyla birlikte uzerimize 2 kat daha guclu gelecektir. Bu konuda tecrubelerimden oyuncularıma aktaracaklarım olacak. Mantalite farklı Gruptaki esas hedefimiz gecen yıl şanssız şekilde elendiğimiz Milan'dan rovanşı alabilmek. F.Bahce'nin bu dengeli grupta herkes kadar şansı var. Schalke'yi, bir Alman takımını hesapların dışında tutmak yapacağımız en buyuk hata olacaktır F.Bahce'yi şu anda cok iyi bildiğimi soyleyemem. Ama yakından takip ettiriyorum. Gelen raporlar bizim adımıza pek ic acıcı değil. Benim zamanımdaki mantaliteden cok farklı bir yapı var şimdi. Zaten Turk Milli Takımı bize bunu 2002'de Kore'de gostermişti. İşimiz kolay değil ama şunu rahatlıkla soyleyebilirim ki, giden butun futbolcularıma rağmen, F.Bahce'nin de işi hic kolay değil. İstanbul'da mukemmel bir mac olacak." Kaynak: Vatan __________________