A Milli Takım kadrosuna cağırılmayan Fenerbahceli Egemen Korkmaz acıklamada bulundu. Euro 2016 yolunda sıkıntılı bir surecten gecen Turkiye, Cumartesi gunu Hollanda deplasmanında cok kritik bir maca cıkmaya hazırlanırken, Egemen Korkmaz'ın neden kadroya alınmadığı tartışmaları henuz dinmiş değil. Semih Kaya'nın sakatlığı, Omer Toprak'ın ret cevabı Fatih Terim'in seceneklerini kısıtlasa da tecrubeli teknik adam Egemen'i cağırmak yerine hafif sakatlıkları bulunan Ersan Gulum, Serdar Aziz ve Hakan Balta'yla yola devam etmeyi tercih etti. Dizinden yaşadığı sakatlık nedeniyle yaklaşık 9 ay sahalardan uzak kalan, ancak forma giymeye başladıktan sonra Fenerbahce'nin en iyisi olan Egemen bu tartışmaların uzağında kalmaya calışsa da gonlundeki Milli Takım hasretini bastırmakta zorlanıyor. KOŞA KOŞA GİDERİM En son Abdullah Avcı doneminde, 16 Ekim 2012'de 3-1 kaybettiğimiz Macaristan macında forma giyen Egemen Korkmaz hemen ardından Turkiye'de oynanan rovanşta da kadrodaydı ancak gorev alamadı. Son 23 macta ay-yıldızlı formadan uzak kalan Egemen'in yakın cevresiyle yaptığı sohbetlerde, "Abdullah Hocayla tartışma yaşamışım. Bu nedenle cağırılmıyormuşum. Boyle bir şey yok. Ben gorev aldığım hicbir takımda hocalarıma karşı bir saygısızlıkta bulunmadım. Hele ki, Milli Takım'da! Neden cağırılmadığımı bilmiyorum. Ama kimseye de kırgın değilim. Ay-yıldızlı formayı giymek şereftir, milli gorevdir. Ne zaman bana ihtiyac duyulursa koşa koşa giderim. Aksini mumkun değil" dediği oğrenildi. Gunluk Gazeteler