F.Bahce yonetim kurulu transfere kaynak yaratacak cozumu buldu UEFA’NIN radarına takılan F.Bahce’de yonetim maddi kriz yuzunden oldukca sancılı gunler geciriyor. Elde kağıt-kalem surekli hesap yapan sarı-lacivertliler ‘mecbur’ gozuyle bakılan transferler icin kaynak yaratmaya calışıyor. Gelirlerine kısmen el konulan kulup, tum oyuncularını satış listesine koyarak cok radikal bir adım attı. SOZLEŞMESİ devam eden yıldızlar arasında bonservis bakımından değerini bulan her isimle yolları ayıracak olan sarı-lacivertliler bu sayede kadroya gerekli takviyeleri yapabilecek. İdareciler ozellikle Luis Nani ve Robin van Persie’nin satışından ciddi bir gelir elde edip, duzluğe cıkmayı hesaplıyor. STOCH VE DIEGO DA GİDİCİ BİR yıl daha kontratı bulunsa da taraftarların artık takımda gormek istemediği Diego Ribas’ın yanı sıra Bursaspor’la olan 1 sezonluk kontratı biten Miroslav Stoch’un adı da ‘Satılabilecekler’ listesinin 3. ve 4. sırasında yer alıyor. Her futbolcuyu gonderebilme potansiyeline sahip olan F.Bahce, yaz donemi boyunca en az 25 milyon Euro’luk bir bonservis geliri elde etmenin peşinde. Gunluk Gazeteler