Yıldırım, divan kurulundaki konuşmasına acıklık getirerek, "Mayıs'ta buradayım' lafını başka yere cekmeyin. Ne zaman Yargıtay onaylar, o zaman biz de kongre kararı almış oluruz" dedi. Fenerbahce Başkanı Aziz Yıldırım, Yuksek Divan Kurulu'nda yaptığı konuşmanın ardından da acıklamalarda bulundu. Kursude soylediği "Mayıs ayında bırakmıyorum. Buradayım" sozlerini acıklamak istediğini belirten Yıldırım, "Konuşmayı yaparken herkes başkanlıkla ilgili konuşma yapacağımı duşunduğu icin o cumleyi kullandım. Ben ne soyledim, dava bittiği andan itibaren ben kongre kararı alacağım. Dava ne zaman bitecek, Yargıtay'daki dava bizim lehimize onaylandığı zaman. Bu Mayıs'tan once olursa Mayıs'a kongre koyarız. Mayıs'tan sonra olursa ona gore arkadaşlarla yoneticilerle konuşur, camianın istediği bir doneme koyarız. Onun icin ben 'Mayıs'ta buradayım' lafını başka anlamda anlayıp başka yere cekmeyin. Ne zaman Yargıtay onaylar, o zaman biz de kongre kararı almış oluruz" ifadelerini kullandı. "Kararım değişmedi" Yıldırım, daha once yaptığı "Yargıtay kararından sonra gorevi bırakacağım" acıklamasıyla ilgili kararının değişip değişmediğiyle ilgili bir soruya, "Yok, yok hicbir zaman da olmaz" cevabını verdi. Ali Koc sorusuna tepki Ote yandan Fenerbahce Başkanı, bir gazetecinin Ali Koc'la ilgili sormak istediği soruya ise tepki gosterdi. Toplantıyı bitiren Yıldırım, "Ali Koc'un konuşacak durumu mu var? Sen Ali Koc'u soruyorsun. Ne kadar dangalak adamsınız ya" diye soylenerek salondan cıktı. Gunluk Gazeteler