Oynadığı surede başarılı işler yapan genc futbolcumuzun bonservisi icin Tottenham’la masaya oturma duşuncesi rafa kalktı. Yonetim yeni bir Robin van Persie sendromu yaşamamak icin şimdiden genc bir golcu arayışında. Sezon başında Tottenham’dan kiralanan Hollandalı golcu Vincent Janssen, skor uretimi bakımından istenen duzeye ulaşamasa da mucadelesi ve hırsıyla F.Bahce teknik ekibinden ve yonetiminden tam puan almıştı. Sarı-Lacivertliler, sezon sonunda da Janssen’i bonservisiyle transfer etmek icin plan yapıyordu. Ancak genc golcunun yaşadığı sakatlık problemi butun hesapları altust etti. Muzmin sakatlığı bulunan Robin Van Persie’yi transfer edip, sonra kurtulmak icin akla karayı secen yonetim, bu gelişmeler sonucunda Janssen’e ilişkin planları rafa kaldırdı. SOLDADO’NUN DURUMU DA ONEMLİ Sol ayak kemiğinde odem oluşan ve bu odemin hassas bir noktada, sinirlerle temas etmesi oyuncunun his kaybı yaşamasına neden oluyor. Bu nedenle geri cekilmesi beklenen odemde bir duzelme olmaması, sağlık ekibini de kara kara duşunduruyor. Nisan ayının sonuna kadar ancak sahalara donebileceği hesaplanan Hollandalı yıldız Janssen’den artık hayır beklemeyen yonetim, yeni arayışlarını surduruyor. Sarı-Lacivertliler, sezon sonunda takımın elde edeceği dereceye gore bu bolgeye takviye yapacak. Soldado’nun gostereceği performans da teknik ekibin bu konudaki planlarında onemli rol oynayacak. İnternet Haber