"Bu Yaşıma Kadar Eğilmedim" Futbolcumuz Gokhan Gonul aşağıdaki yazısı ile camiamıza veda etti. Gokhan Gonul`e takımımıza yaptığı buyuk katkılarından dolayı teşekkur ediyor bundan sonraki futbol yaşamında sonsuz başarılar diliyoruz. İşte Gokhan`ın veda yazısı; Hayatını ailesine, sevdiği ve inandığı değerlere adamış bir insan olarak onurumla yaşayagelmiş bir insanım. Bu yaşıma kadar eğilmedim ve bukulmedim. Menfaatim icin inanmadığım bir şeyi ne soyledim ne de yaptım. Para, hayatımda hicbir zaman amac olmadı. Paraya değişemeyeceğim değerlere sahip olduğumu duşundum hep. Profesyonel futbol hayatım boyunca, ozellikle de Fenerbahce`de gecirdiğim dokuz yılda amacım, mesleğimi onurla yapmak, ait olduğum armanın değerlerine layık olmak ve formamı terimin son damlasına kadar ıslatarak başarılı olmak oldu. Bu zaman zarfında sahadaki ozverim, rakiplerime karşı saygılı ve centilmen tavrım ile herkesin her şeyi konuştuğu dunyada sessizce işine odaklanıp işini yapma cabam ortadadır. İşime, giydiğim formaya taşıdığım armaya ve icinde bulunduğum camiaya karşı her zaman saygılı oldum. Kimsenin başını onune eğmesine sebep olacak bir şey yapmadım, yapmam. Kimin ne kadar yıllık ucret kazandığını duşunup problem cıkarmadım, onume bakıp işimi yaptım. Kazandığım paranın da hakkını verip, işimi layıkıyla yerine getirdiğime inanıyorum. Bugun paracı veya para icin bunları yapıyor diye suclanmam en hafif soylemle iftiradır. İspatı da gecmiş dokuz yılımdır. Son dokuz yıl boyunca profesyonel futbolcu olarak imzaladığım mukaveleler resmi kayıtlarda mevcuttur. Futbolumu, tekniğimi, oyun tarzımı ya da performansımı beğenmeyebilirsiniz ve bunları eleştirebilirsiniz. Ancak kişiliğime, karakterime laf soylenmesini hatta onurumu kırmaya yonelik soylem ve eylemlerde bulunulmasını kabul etmem asla mumkun değil. Bugun atılmamış imzanın, yapılamamış anlaşmanın tek sebebi şahsıma karşı takınılan tavır, uslup ve soylemlerdir. Buna karşı da almış olduğum karşı tavırdır. Bu tavır ve soylemleri asla kabul etmeyeceğimi defaatle ceşitli ortamlarda ifade etmeme rağmen ısrarla surduruluyor olması bugun gelinen sonucu doğurmuştur. Hicbir para, hicbir ayrıcalık insanlık onurumdan ve gururumdan daha onemli ve değerli değil, olamaz da. Bundan sonraki surecte Avrupa Şampiyonası’nın sonuna kadar hicbir kuluple anlaşıp imza atmayacağımı, atılacak imzanın da Fenerbahce Kulubu’nun bana onerdiği rakamın bir kuruş dahi uzerinde olmayacağının bilinmesini isterim. Yarının ne olacağını bilemeyiz fakat şu an icin ilk hedefim Avrupa`da kariyerime devam etmek. Son donemde gundemde benim ile alakalı bir cok iddia ortaya atılmakta ve bununla ilgili herkes prim yapma cabasında. Gelinen noktada bundan sonrada hakkımda cıkacak asılsız iddalar belkide karalamak icin soylemler olacak. Lutfen her yazılan her soylenene inanmayın. Şimdi ay-yıldızlı milli forma altında konsantre olmamız gereken cok onemli bir gorevimiz var. Ulkemize en iyi şekilde hizmet etmeye calışıp, milletimizin yuzune bu kotu gunlerde en ufak tebessum bile sağlayabilmek tek arzumuz ve hedefimiz. Son olarak başta sayın Başkan Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu olmak uzere yonetici ağabeylerime, beraber calıştığım aynı hedef icin mucadele ettiğim hocalarım ve futbolcu kardeşlerime, masorunden aşcısına tum kulup personeline ve iyi gunumde-kotu gunumde desteğini her zaman arkamda hissettiğim beni bir gun bile yalnız bırakmayan, yanımda olan ve bana guc veren buyuk FENERBAHCE TARAFTARI, sizlere minnettarım. Desteğinizi omrum boyunca unutmayacağım. Yaşattığınız tum guzellikler icin teşekkur ediyorum. antu.com