Brezilyalı futbolcu Giuliano, 2-0'lık Başakşehir galibiyeti sonrası yayıncı kuruluşa acıklamalarda bulundu. Brezilyalı futbolcu bu macta forma giyebilmek icin teknik heyet ile tartıştığını belirtti.. Giuliano'nun mac sonu acıklaması şoyle; "Birlikte takım halinde guzel bir galibiyet aldık. Doktorumuza, sağlık ekibimize, hocamıza cok teşekkur ediyorum. Takım halinde cok guzel bir galibiyet aldık. Hafta ici biraz kavgalı gecti, teknik heyetle tartışmalar oldu. Ben sahada olmak istiyordum. Bir risk vardı ve bu riski aldığımıza değdi. Bu akşam takımıma katkı sağladığım icin, takımım icin elimden geleni yaptığım icin gercekten son derece buyuk bir mutluluk duyuyorum.". "Eğer biz bu ruhu gosterirsek, bu sıradışı birlikteliği gosterirsek, cok zor mac kaybederiz. Sezon sonuna kadar bu yarışın icinde olacağız kesinlikle.". "Her oyuncunun fedakarlık yapmak istediği anlar vardır. Onu doğru anda kullanmanız gerekir. Ben de bu akşam kullandım. Ben takımı icin her zaman sahada olmak, fedakarlık yapmak isteyen bir futbolcuyum. Fedakarlığı tum takım olarak yaptık, herkes birbiri icin koştu.". "Kaybettiysek iş bambaşka bir yana gidebilirdi. Fedakarlığı tum takım olarak yaptık, tek oyuncu ile olmaz. Birbiri icin koşan, tartışıyorsa da takım icin tartışan oyuncu grubu vardı.". İnternet Haber