Fenerbahce'nin Başakşehir'i 2-0 yendiği macın ardından soyunma odasında buyuk coşku yaşanırken, Fernandao'nun gol sevincinin sebebi de ortaya cıktı. Fenerbahce'de Spor Toto Super Lig'de dun Medipol Başakşehir deplasmanında alınan 2-0'lık galibiyetin sevinci soyunma odasında buyuk bir coşkuyla yaşandı. Sarı-lacivertli kulupten alınan bilgiye gore, karşılaşma sonrası teknik direktor Aykut Kocaman soyunma odasında futbolcularını oynadıkları iyi futboldan dolayı tebrik ederek, "Her konuda cok iyiydiniz ve macın başından sonuna kadar calıştıklarımızı harika bir şekilde uyguladınız. Şimdi sevinme vakti ama hic disiplinimizi bozmadan yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. Futbolcuların da Aykut Kocaman'ın sozlerinden sonra, "Her zaman her yerde en buyuk Fener." tezahuratı yaparak galibiyeti kutladı. Takım kaptanlarından Mehmet Topal'ın da bir konuşma yaparak, "Sahada bugun mukemmel bir takımdık, bizim yolumuz acık, lig şimdi başladı ve şampiyon olacağız, biz buyuz." dedi ve arkadaşları tarafından alkışlandı. Sakatlığını atlatarak uzun bir sure sonra Super Lig'de forma giyen Portekizli stoper Luis Neto ise, "Ben hayatımda boylesine her anı planlanmış ve bir satranc macı gibi hamleleri duşunulmuş bir mac oynamadım. Calıştığımız her şey sahada yaşandı, harikaydı." ifadelerini kullandı. Fernandao'nun cocukları golleri hissetti Fenerbahce'nin galibiyetinde iki gol atarak başrol oynayan Brezilyalı santrfor Jose Fernandao'nun cocukları, babalarının gol atacağını hissetti. Fernandao'nun cocuklarını babalarını cizgi film kahramanı Hulk'a benzettiği ve maca giderken tecrubeli futbolcuya, "Baba sen bizim kahramanımızsın, şimdi git Fenerbahce icin goller at ve Fenerbahce'nin de kahramanı ol. Golunu atınca da Hulk gibi sevin." dedikleri aktarıldı. Fernandao'nun da cocuklarına, "Tamam cocuklar, eğer gol atarsam sizin icin oyle sevineceğim." cevabını verince cocukları, "Hayır baba atarsam diyemezsin, atacaksın ve Hulk gibi sevinip bize gostereceksin." diyerek babalarını motive ettikleri kaydedildi. Fernandao da dun attığı ilk golden sonra cizgi film kahramanı Hulk'un taklidini yaparak gol sevincini yaşadı. Giuliano risk aldı Fenerbahce'nin bir diğer Brezilyalı futbolcusu Giuliano Victor de Paulo ise bu karşılaşma icin sakatlığının yeni gecmesine rağmen risk aldığını aktardı. Mactan sonra soyunma odasında takım arkadaşlarını galibiyetten dolayı kutlayan tecrubeli futbolcunun şoyle konuştuğu kaydedildi: "Bana burada bir aileye dahil edildiğim ve bu ailenin onemli bir parcası olduğum, buyuk bir sevgi cemberiyle hissettirildi. Bu ailenin en zor gunlerinden biri bu mactı, bana ihtiyacları vardı. Ben o sevginin karşılığını vermeliydim. Ailemin bana ihtiyacı olduğunda sahadaydım ve şimdi cok mutluyum."
internethaberi __________________
Soyunma odasında ''En buyuk Fener'' tezahuratları
Fenerbahçe0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Soyunma odasında ''En buyuk Fener'' tezahuratları