Giuliano, Aykut Kocaman'ı "Rusya'ya gidecek kadroda olup olmayacağım belli değil. Ben şu an Fenerbahce icin mucadele ediyorum. Şampiyonluk kupasını, Dunya Kupası'ndan daha fazla istiyorum!" sozleriyle ikna etti. Fenerbahce'nin Başakşehir'i 2-0 yendiği mactan sonra Giuliano, formayı almak icin kavga ettiğini itiraf etmişti. Brezilyalı futbolcu, soyunma odasında ise arkadaşlarına samimi bir konuşma yapıp, "Bu ailenin onemli bir parcası olduğumu bana hissettirdiğiniz icin teşekkur ederim. Ailemi bu zor macta yalnız bırakamazdım. Kazandığımız icin cok mutluyum" dedi. Donuşu ile hucuma zenginlik katan Giuliano'nun Dunya Kupası kadrosunda yer almama pahasına bu maca cıktığı oğrenildi. Sağlık heyeti, "Yeniden sakatlanırsan 3 ay sahalardan uzak kalırsın. Dunya Kupası'nı bile kacırabilirsin" uyarısı yaptı. Ancak Brezilyalı yıldız, "Dunya Kupası'na gidip gitmeyeceğime milli takım hocası karar verecek. Ben şu an Fenerbahce icin mucadele ediyorum. Şampiyonluk kupasını dunya kupasından cok istiyorum. Taraftarın bana olan sevgisine karşılık vermek zorundayım" diyerek Aykut Kocaman'dan formayı aldı.
internethaberi __________________
Giuliano: "Şampiyonluğu daha cok istiyorum"
Fenerbahçe0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Giuliano: "Şampiyonluğu daha cok istiyorum"