"Damarıma basmasınlar"
Fenerbahçe0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- "Damarıma basmasınlar"
-
13-10-2019, 16:33:11Kayıtlı ÜyeKoln´deki lejyonerimiz Umit Ozat, “Kendim ev aldım, kendim sattım. Asla paracı olmadım. Paracı olsam Fenerbahce´den aldığımın yarı fiyatına transfer olmazdım” dedi. 100. yılda Fenerbahce’nin kaptanlığını yapan Umit Ozat dun Lig TV’nin 2’ye 1 programında carpıcı acıklamalar yaptı. Kaptanlığı doneminde aldığı gayrimenkulu satmasıyla ilgili Aziz Yıldırım’ın yaptığı acıklamaların sorulması uzerine Umit, “Kimse bana bir şey hibe etmedi. Paramla ev aldım ve kendi malımı sattım. Fenerbahce’den 2 senedir alacağımı almadım. Federasyona ya da mahkemeye başvurmadım. Ben asla paracı olmadım. Paracı olsaydım Fenerbahce’den aldığım paranın yarısına Koln’e gitmez 1,5 milyon doları elimin tersiyle itmezdim. Gidişimle ilgili soylediğim sebepler var, bir de soylemediklerim var. Soylemediklerim benimle mezara gidecek, tabii ki damarıma basmazlarsa” dedi. Jubile macını Fenerbahce adına Koln kulubunden kendisinin istemediğini, Overath’ın Turk-Alman dostluğu icin boyle bir macı talep ettiğini soyleyen Umit, “Hesapladık jubileden 1 milyon Euro’nun uzerinde bir gelir olacaktı. Her şey uzerine yemin ederim ki gelirin tamamını Mehmetcik Vakfı, Losemi’yle Savaş, Kalp Vakfı gibi kuruluşlara bağışlayacaktım. 50 bin Fenerbahce taraftarı bana en guzel jubileyi yaptı. Altını cizerek soyluyorum Allah herkese benim gibi ayrılık nasip etsin. Koln olarak bir tek Batuhan ile ilgileniyoruz. Almanya’da rahatlıkla oynayacak kalitede” diye konuştu. Kaynak: Spor3.com __________________