Fenerbahce'nin yıldızı Meireles, "Kariyerimde buyuk takımlarda forma giydim ama Fenerbahce, taraftarıyla cok daha buyuk bir kulup" dedi.
Fenerbahce'nin Portekizli futbolcusu Raul Meireles, Spor Toto Super Lig'de son dakikalarda kazandıkları macların kendilerine guc kazandırdığını bildirdi. Meireles, Fenerbahce Gazetesi'nin 120. sayısında yer alan roportajında, macların son bolumlerinde asla pes etmediklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı: "Cok guclu bir teknik kadro ve oyunculardan oluşuyoruz. Bize, macın son saniyesine kadar inanan ve macın bitiş duduğune kadar destekleyen taraftar kitlemiz var. Macın sonlarına yaklaşılırken futbolcular olarak asla pes etmiyoruz, o anlarda daha sakin kalıp macı istediğimizden dolayı son dakika golleriyle bircok macı kazandık. Bu durum tabii ki bize ekstra guc katıyor. Belki de şampiyonluk boyle maclardan geciyor." "Taraftarımızla şampiyonluk sevinci yaşayacağız" Sezon başında teknik direktor değişikliğine gidildiğini ve takımın başına Ersun Yanal'ın getirildiğini hatırlatan tecrubeli futbolcu, "Herhangi bir kulupte hoca değişikliği olduğu zaman ister istemez bir sure adaptasyon sorunu yaşayabiliyoruz. Lige istediğimiz gibi başlayamadık. Sonrasında kazanmaya başladık ve aynı şekilde de devam ediyoruz. Bu seriyi devam ettirip, sezon sonunda taraftarımızın karşısında şampiyonluk sevincini yaşamak istiyoruz. Cunku, biz gercekten iyi bir takımız" diye goruş belirtti. Fenerbahce'ye gelmeden once Liverpool ve Chelsea gibi buyuk takımlarda forma giydiğini belirten Portekizli futbolcu, şunları kaydetti: "Fenerbahce de gercekten cok buyuk bir kulup. Fenerbahce'nin diğer takımlardan farkı, inanılmaz bir taraftar kitlesine sahip olması. Buraya geldiğim ilk gunden itibaren bu taraftar beni buyuluyor. Kariyerimde buyuk takımlarda forma giydim ama Fenerbahce, taraftarıyla cok daha buyuk bir kulup. Başka statlarda bir ya da iki oyuncu cağrılırken, bizim taraftarımız her oyuncuyu tribunlere cağırmaları gercekten muhteşem." Meireles, vatandaşı Bruno Alves'in takıma buyuk katkı yaptığını da belirterek, forma rekabetiyle ilgili ise şunları soyledi: "Fenerbahce gibi buyuk bir kulupte futbolcuysanız, forma rekabeti kacınılmazdır. Sadece benim pozisyonumda değil tum pozisyonlarda bu rekabetin olması doğal. Bu rekabetin artılarını zaten goruyoruz ki takım olarak zirvedeyiz. Oyuncular arasındaki tatlı forma rekabeti başarımızın anahtarıdır." "Ronaldo futbol tarihi boyunca fenomen olarak kalacaktır" Portekiz Milli Takımı'nda beraber oynadığı yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'yu ovgu dolu sozlerle anlatan Meireles, "Ronaldo, Portekiz'in ve dunya futbolunun bana gore en iyisi. Benim icin de onunla aynı takımda oynamak gurur kaynağı. Kendisi benim icin fenomen ve butun futbol tarihi boyunca da fenomen olarak kalacaktır. Son olarak Dunya Kupası baraj macında yaptıklarını gordunuz, o zaten her şeyi anlatıyor" yorumunda bulundu. Resmi Gazete __________________
Meireles: F.Bahce hepsinden buyuk
Fenerbahçe0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Meireles: F.Bahce hepsinden buyuk