Kendimi bilmeye başladığım gunden bu yana, hayatımın merkezinde ve her şeyin otesinde tuttuğum Fenerbahceliliğimin, tum yaşamımın en temel mutluluk kaynağı olmasıyla gurur duydum. Cocukluk ve genclik gunlerimin gelecek hayallerinin merkezinde, hep Fenerbahce vardı. Bugun kalbinde Fenerbahce sevgisiyle buyuyen herkes gibi, ben de Fenerbahce’nin en başarılı ve en onde olmasını iflah olmaz bir arzu ile yaşadım. Zamanı geldiğinde, şahsım ve şahsım gibi milyonların bu arzusu icin calışıp cabalama fırsatı bana verildiğinde, tum hayatımın en buyuk gayelerinden biri icin mucadele verecek olmanın sevinci ile doldum. O gunden bugune 20 yıl gecti. Bu 20 yılın yaşananlarına baktığımda, gece gunduz sadece Fenerbahce diyen o ilk gunku heyecanımın hic eksilmeden hayatımda var olmasının en buyuk sebebinin, Fenerbahceli olmanın hissettirdiği o muhteşem mucadele duygusu olduğunu goruyorum. Kalbinde Fenerbahce sevgisi olan herkesin cok iyi bildiği bu duygu, bizi en farklı duşunduğumuz noktalarda bile bir arada tutan, her daim her turlu zorluğa karşı tek yumruk olarak direnmemizi sağlayan duygudur. Yoktan var ettiğimiz tum yenilikler, olmaz denileni oldurduğumuz tum olaylar ve kuruluşumuzdan bu yana var olan değerlerimizin vazgecilmezliği, hepimizin sarsılmaz ortak Fenerbahcelilik karakteri, bu duygunun bize yaşattıklarıdır. Fenerbahce Spor Kulubu Başkanı olarak gorev yaptığım 20 yılımın ozeti bu duygudur. Bu kutsal gorevimin başlangıcından bu gune, benimle birlikte yol alan ve mucadelemize emek vermiş tum yoneticilere, Yuksek Divan Kurulu uyelerimize; tum branşların teknik ve idari ekiplerine; ulkemize ve camiamıza buyuk gururlar yaşatan tum sporcularımıza; fikirleri ve değerlendirmeleri ile Fenerbahce’nin geleceğinde soz sahibi olan tum uyelerimize; gece-gunduz demeden calışan tum kulup calışanları ile Fenerbahce sevgisini ve asırlık armamızın başarısını her şeyin uzerinde tutan, 3 Temmuz doneminde Metris’te ve sonraki surecte bizleri yalnız bırakmayan; Anıtkabir’de, Bağdat Caddesi’nde, Topuk Yaylası'nda, Kopru’de, Silivri'de, Cağlayan'da ve haksızlığa karşı Fenerbahce icin mucadele ettiğimiz her yerde tek ses, tek yurek haykıran taraftarlarımıza; 2011 yılındaki Manisa macında, direnişin en guzel orneklerinden birini sergileyen on binlerce kadın taraftarlarımıza, kendimin de mensubu olmaktan gurur duyduğum Buyuk Fenerbahce Camiası’na teşekkur ederim. Bizler, milyonların bir araya gelerek, sarı-lacivert armada birleştiği kocaman bir aileyiz. AZİZ YILDIRIM FENERBAHCE SPOR KULUBU BAŞKANI Resmi Site