Tahincioğlu Basketbol Super Ligi'nin 18. haftasında Fenerbahce Doğuş, deplasmanda Gaziantep Basketbol'u 95-90 yendi Tahincioğlu Basketbol Super Ligi'nin 18. haftasında Fenerbahce Doğuş, deplasmanda Gaziantep Basketbol'u 95-90 yendi. ? OBRADOVİC: "MACI KAZANMAYI HAK ETTİĞİMİZİ DUŞUNUYORUM" Gaziantep Basketbol takımını tebrik eden Fenerbahce Doğuş Başantrenoru Zeljko Obradovic, "Gaziantep Basketbol takımını gercekten tebrik ediyorum cok guzel bir mac cıkardılar. Macın belli bolumlerini takım kadrolarında problem olmasına rağmen iyi oyun sergilediler. Bu mac rakibinizin sıralaması ne olursa olsun, 40 dakika boyunca mucadele edip konsantre kalmanızın gerektiğini gosteriyor. Son dakikalarda 13 sayı onde olmamıza rağmen oradan gelip bizi yakalamayı başardılar, ancak yine de macı kazanmayı hak ettiğimizi duşunuyorum" diye konuştu. "F.BAHCE RIBOUNDLARDA KAZANDI" Tahincioğlu Basketbol Super Ligi'nin 18'inci haftasında Fenerbahce Doğuş deplasmanda, Gaziantep Basketbol'u 95-90 mağlup etti. İki takım başantrenorleri macın ardından basın mensuplarına acıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı kaybettikleri icin uzgun olduğunu soyleyen Nenad Markovic, "Her zaman bu şekilde oynamamız gerekiyor. Mac boyunca cok iyi mucadele ettik. 21 asist yaptık. Fenerbahce'den daha cok ribaunt aldık. Macın sonunda verdiğimiz ribauntlar nedeniyle macı kaybettiğimizi duşunuyorum. Bu şekilde oynayarak uzerine bi ekleme daha yaparak, bundan sonraki devreyi cok iyi gecireceğimizi duşunuyorum" - Gaziantep Basketbol: 90 - Fenerbahce Doğuş: 95 Salon: Şahinbey Hakemler: Mehmet Keseratar, Semih Vural, Duhan Koyici Gaziantep Basketbol: Armand 20, Carter 13, Orhan Haciyeva 3, Murat Goktaş 3, Miller 18, Balazic, Freimanis 12, Can Uğur Oğut 6, Erol Can Cinko 15 Fenerbahce Doğuş: Sloukas 8, Wanamaker 6, Guduric 14, Thompson 8, Vesely 18, Nunnally 6, Melih Mahmutoğlu 11, Sinan Guler 10, Ali Muhammed 5, Ahmet Duverioğlu 9 1. Periyot: 14-21 Devre: 39-45 3. Periyot: 62-66 Beş faulle cıkanlar: 39.24 Armand (Gaziantep Basketbol), 39.57 Melih Mahmutoğlu (Fenerbahce Doğuş) "F.BAHCE RIBOUNDLARDA KAZANDI" Tahincioğlu Basketbol Super Ligi'nin 18'inci haftasında Fenerbahce Doğuş deplasmanda, Gaziantep Basketbol'u 95-90 mağlup etti. İki takım başantrenorleri macın ardından basın mensuplarına acıklamalarda bulundu. Karşılaşmayı kaybettikleri icin uzgun olduğunu soyleyen Nenad Markovic, "Her zaman bu şekilde oynamamız gerekiyor. Mac boyunca cok iyi mucadele ettik. 21 asist yaptık. Fenerbahce'den daha cok ribaunt aldık. Macın sonunda verdiğimiz ribauntlar nedeniyle macı kaybettiğimizi duşunuyorum. Bu şekilde oynayarak uzerine bi ekleme daha yaparak, bundan sonraki devreyi cok iyi gecireceğimizi duşunuyorum" OBRADOVİC: "MACI KAZANMAYI HAK ETTİĞİMİZİ DUŞUNUYORUM." Gaziantep Basketbol takımını tebrik eden Fenerbahce Doğuş Başantrenoru Zeljko Obradovic, "Gaziantep Basketbol takımını gercekten tebrik ediyorum cok guzel bir mac cıkardılar. Macın belli bolumlerini takım kadrolarında problem olmasına rağmen iyi oyun sergilediler. Bu mac rakibinizin sıralaması ne olursa olsun, 40 dakika boyunca mucadele edip konsantre kalmanızın gerektiğini gosteriyor. Son dakikalarda 13 sayı onde olmamıza rağmen oradan gelip bizi yakalamayı başardılar, ancak yine de macı kazanmayı hak ettiğimizi duşunuyorum" diye konuştu. İnternet Haber