Zeljko Obradovic: "Oyuncularımın performansı harikaydı"
Fenerbahçe0 Mesaj
●52 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Zeljko Obradovic: "Oyuncularımın performansı harikaydı"
-
13-10-2019, 15:59:53Kayıtlı ÜyeFenerbahce Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenoru Zeljko Obradovic, oyuncularımızın Anadolu Efes karşısında etkili bir oyun ortaya koyduklarını soyledi. Macın ardından duzenlenen basın toplantısında konuşan Başantrenorumuz Zeljko Obradovic, “Maca heyecanlı başladık. Bunun sonunda da 9-2’lik bir skor yansıdı. Ben de mola aldım ve oyuncularımla konuştum. Ondan sonra ise tam anlamıyla basketbol oynamaya başladık. Oyuncularımı da bu iyi oyunlarından dolayı tebrik ederim. Mukemmel bir mactı. Taraftarımıza da teşekkur ederim, bizlere muhteşem bir gece yaşattılar. Şu an seride 3-1 onceyiz ama Anadolu Efes gururlu ve karakterli oyunculardan kurulu bir takım. Cumartesi gunu bizi faklı bir mac bekliyor olabilir. Bizim şampiyon olmamız icin 1 galibiyete ihtiyacımız var” dedi. Yoğun mac trafiğine rağmen oyuncularımızın gosterdiği performansa değinen Başantrenorumuz Zeljko Obradovic, “Hep konuştuk ve zor olduğunu biliyoruz. Anadolu Efes’ten 7 mac daha fazla oynadık. Oyuncularımızla surekli konuşuyoruz. Ozellikle de Final Four ve Turkiye Kupası’nda cok fazla mac oynadık. Bu tempoya rağmen oyuncularımızın şampiyon olmak icin motive olmaları gerektiğini konuşuyoruz. Taraftarımız bize guc veriyor. Onlarsız hicbir anlamı yok. Sahaya gelip size destek vermek isteyen insanları gorunce ekstra enerjiniz oluyor” diyerek sozlerini noktaladı. Oyuncumuz Ali Muhammed ise, “Bu serideki 4.macımız ve ilk başta yavaş başladık ama 2.coeyrekte iyi oynadık. Ozellikle de 2.yarıda cok başka bir oyun sergileyerek galibiyete uzandık” ifadelerini kullandı. Luigi Datome: “Şampiyon olmak icin 1 galibiyete ihtiyacımız var” “Buyuk bir avantaj yakaladık. Rakibimiz karşısında 3-1 one gectik ve şampiyon olmak icin 1 galibiyete ihtiyacımız var. Cumartesi gunu bizi farklı bir mac bekliyor olacak. Şimdiye kadar yaptığımız her şeyi devam ettirerek şampiyon olmak istiyoruz.” Resmi Site __________________