Fenerbahcemizin Teknik Direktoru Aykut Kocaman, Beşiktaş'ın kupa macının ertelenmesiyle ilgili talebi hakkında konuştu. İşte Aykut Kocaman'ın sozleri... Fenerbahcemizin Teknik Direktoru Aykut Kocaman, Beşiktaş'ın yoğun fikstur nedeniyle sarı-lacivertlilerle oynayacakları kupa macının ertelenmesi icin Turkiye Futbol Federasyonu'na başvuracaklarını acıklamasıyla ilgili konuştu. "Beşiktaş'ın erteleme talebiyle ilgili ne duşunuyorsunuz?" sorusuna yanıt veren Aykut Kocaman "UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final oynadığımızda 65 mac oynadık, boyle bir talebimiz olmadı. Bu sezon başında yapılmış bir fikstur, kadrolar da buna gore yapılıyor. Bayern Munih macıyla, bizim kupa macının bir alakası yok. Kupa macının Bayern Munih macı ile alakası yok." dedi. Acıklamalarına devam eden Kocaman, "Beşiktaş'ın kadro derinliği bizden daha fazla. Dışarıdan oyle gozukuyor belki ben yanılıyorumdur. Bu talebin anlamını anlamadım. Bu durumdan faydalanacağımız durum da yok. Yanlış bir talep gibi gozukuyor. Bence karar alınacak bir durum yok. TFF'nin bunu dikkate alacağını sanmıyorum. gerci cok a emin değilim ama bir karar alacaklarını duşunmuyorum. Fenerbahce macından sonra tekrar bir Bayern Munih macı olsa ulusal durumu duşunurum ve 'Problem değil' derim. Bilmiyorum yanlış mı duşunuyorum ama bence boyle." diye konuştu. VOLKAN DEMİREL'DEN BEŞİKTAŞ ACIKLAMASI Ote yandan Volkan Demirel de Beşiktaş'ın ertelemeyle ilgili talebiyle ilgili soru uzerine "Biz neler yaşadık, erteleme istemedik. Onlar da bir zahmet istemesin, cıksın, oynasın." ifadelerini kullandı. İnternethaber