Fenerbahce'nin Super Lig'in 21. haftasında Başakşehir'i 2-0 yendiği macın son dakikasında, Volkan Demirel'in yan hakeme ettiği kufur sosyal medyaya damga vurdu. Karşılaşmanın son bolumunde Fenerbahce'nin tecrubeli file bekcisi Volkan Demirel'in macın yan hakemine donerek, ''Senin ben a... k..." şeklinde sozler sarf etmesi sosyal medyada buyuk tepki cekti. Unlu yorumcu Ahmer Cakar, Volkan'ın sozleriyle ilgili sosyal medya hesabından carpıcı bir paylaşımda bulundu. Cakar paylaşımında, ''TFF'yi ve kurullarını goreve davet ediyorum... Caner'e kufurunden dolayı ceza veren TFF, bu gece benim yan hakemime A.Q. diyen Volkan Demirel'e ne ceza verecek? Bekliyorum.'' ifadelerini kullandı. Karşılaşma sonrası bir muhabirin "Yan hakeme ne soyledin?" sorusuna Volkan Demirel, "Benim soylediklerim onemli değil. Mac icinde kotu niyetle yapmıyoruz. Kendi kendime soylediğim şeyler. Kimseye bir art niyet yoktur. Bazen ister istemez bir şeyler cıkıyor ağzımızdan. Yanlış bir sollama yapıldığında bir şey demiyor musun? Her oyuncunun ağzına kamera sokarsan, bunu her oyuncu soyler. Ozur dilenecek bir şey yapmadım" dedi. İnternethaber