Fener Ol kampanyası kapsamında hayata gecirilen WinWin projesinde yer alan Cem Yılmaz gosterisinde Fenerbahce ailesi bir araya geldi. 1907 kişilik gosteride Fenerbahce ailesinin bircok ferdi gosteriyi izleyenler arasında yer aldı. Fenerbahce’nin mali bağımsızlığına kavuşmak icin atılan en onemli adımlardan biri olarak Nisan ayında başlatılan ve devam eden Fener Ol kampanyasının Cem Yılmaz odulunun talihlileri, unlu komedyenin Fenerbahceliler icin duzenlediği gosteride bir araya geldi. WinWin talihlilerinin yer aldığı gosteride; Fenerbahce Spor Kulubu Başkan Yardımcısı Burhan Karacam, Fenerbahce Yonetim Kurulu Uyelerimiz Erol Bilecik, Simla Turker Bayazıt, Turhan Şahin, Alper Pirşen, Burak Cağlan Kızılhan, Kemal Danabaş, Fethi Pekin, Selahattin Baki, Omer Okan, Sevil Becan, İlker Dincay, Nazlı Ercan, kulubumuzun sporcuları ve sponsorlarından katılımcılar ile kulup calışanları yer aldı. Bir aile buluşması konseptinde duzenlenen gecenin sonunda Fenerbahce Spor Kulubu Başkan Yardımcısı Burhan Karacam, Fener Ol’a destekleri sebebiyle Cem Yılmaz ve Acun Ilıcalı’ya birer plaket ve forma takdim ederek yaptığı konuşmada verdikleri desteklerden oturu teşekkurlerini iletti. Burhan Karacam, “Biz, Fener Ol kampanyasını başlattık. Bu kampanyanın en onemli projesini de Acun Ilıcalı kendisi tasarladı. İlk gunden itibaren Cem Yılmaz da bizi yalnız bırakmadı. Cocukluğumdan gelen bu Fenerbahce aşkını ne mutlu ki sizlerle yaşama şansı buldum. Hem Acun Ilıcalı’ya hem de Cem Yılmaz’a cok teşekkur ediyorum. Katılan tum Fenerbahceliler eminim cok mutlu ayrılmışlardır. Tum taraftarlarımızın Fener Ol’a desteklerini surdurmelerini bekliyoruz. Onların desteği ve sahiplenmesiyle Fenerbahce’yi daha iyi yerlere taşıyacağız.” dedi. Etkinliğin sona ermesinin ardından taraftarlarımızla birlikte objektiflere poz veren Cem Yılmaz ve Acun Ilıcalı, boyle bir kampanyanın parcası olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti. Yuksek Divan Kurulu Başkanımız Vefa Kucuk de geceye ilişkin duşuncelerini Fenerbahce Televizyonu ile paylaştı: “Cok mutluyum. Cem Yılmaz’ın şovunu izledik. Her Fenerbahceli gibi ben de cok keyif aldım. Desteklerinden dolayı Acun Ilıcalı ve Cem Yılmaz’a cok teşekkur ediyorum. Boyle bir duzenlemeyi yapan Burhan Karacam’a da ayrıca teşekkur ediyorum.” Fener Ol kampanyasına destek vererek Cem Yılmaz gosterisi izleme şansı elde eden taraftarlarımız ve geceye katılan kulubumuzun sporcuları ise cok keyifli bir gece gecirdiklerini soylediler. WinWin dÂhilindeki diğer oduller de ilerleyen gunlerde talihlilere teslim edilecek. Fener Ol’a destek olarak Fenerbahce’nin yanında olmak icin: https://www.fenerbahce.org/fenerol