Başakşehir’den sezon başında bedelsiz olarak kadroya katılan Mevlut Erdinc, Vedat Muric ile Fenerbahce’nin ileri uctaki kozlarından biri. Kosovalı futbolcunun yukselen performansı, Erdinc’i daha da motive ediyor. Futbol yaşantısını uzun yıllar Avrupa’da surduren ve ardından Başakşehir ve Antalyaspor’da forma giyen Erdinc, “Elbette daha once oynadığım iki takım da cok değerli ama Fenerbahce’nin buyukluğu bir başka. Bu buyuk camianın başarısı icin her an hazır olmak zorundayım” diyerek forma savaşında kendisinin de yer aldığını belirtti. Fenerbahce forması ile bu sezon uc macta forma giyen Mevlut Erdinc, sıkı calışmasına devam ediyor ve ihtiyac anında hazır bir şekilde formayı kapmak istiyor. "Vedat ile calışmak beni daha da motive ediyor" Golcu oyuncu, “Turkiye’nin en buyuk kulubu Fenerbahce’ye gelirken, forma savaşının ust seviyede olduğunu biliyordum. Oldukca iyi bir kadromuz var. Sadece ileride değil, her pozisyon icin bir savaş var. Bu da bizi rekabete ve daha iyi olmaya itiyor. Vedat ile birlikte calışmak beni daha da motive ediyor, ona saygı duyuyorum. Cubuklu forma ile takımıma katkı sağlayarak omuz omuza şampiyonluk yuruyuşumuzde ben de pay sahibi olmak istiyorum” dedi. "Aclığım var" Mevlut Erdinc yeni takımıyla gecirdiği sureye dair değerlendirmelerde bulunurken, “Lig uzun bir maraton. Takımıma ligin ucuncu haftası itibariyle katıldım. İstediğim kadar forma giymemiş olabilirim ama sıkı calışarak bunu telafi etmek istiyorum. Takım arkadaşlarımla arayı bir an once kapatmak istiyorum. Forvetler golle nefes alırlar ve benim bu konuda aclığım var. Fenerbahce forması ile gollerimi atmak istiyorum” dedi. "Saracoğlu kırmızı beyaz olacak" Turkiye’nin Arnavutluk ve Fransa maclarına da değinen Mevlut Erdinc, “İki zorlu karşılaşma bizi bekliyor. Milli takımımıza Arnavutluk ve Fransa maclarında sonsuz başarılar diliyorum. Umarım iki mactan alacağımız iyi skorlarla Euro 2020’ye gitme hakkını elde ederiz. Ulkemizin icerisinden gectiği bu donemde Milli takımımızın alacağı sonuc hepimize ayrı bir moral ve motivasyon olacaktır. İnanıyorum ki Saracoğlu Cuma akşamı kırmızı beyaz olacak.” dedi. Gunluk Gazeteler