Luiz Gustavo: Turkler teslim olmaz
Fenerbahçe0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Fenerbahçe
- Luiz Gustavo: Turkler teslim olmaz
-
13-10-2019, 15:46:44Kayıtlı Üye3 sezon Marsilya forması giydikten sonra Fenerbahce’ye transfer olan Luiz Gustavo, Turkiye- Arnavutluk macını değerlendirdi. Fransız medyasına konuşan Brezilyalı yıldız, “Giderek yukselen bir grafik sergiliyorlar. Ayrıca Merih gibi savunmayı cekip ceviren bir yıldıza sahipler. Tempoyu istedikleri gibi ayarlıyorlar” dedi. Yarın Fransa ile Turkiye arasında Stade France’ta oynanacak grubun 8. macına değinen Gustavo, “Tecrubeli oyunculara ve aynı zamanda cok genc ama yetenekli isimlere sahip bir takım Turkiye. Evinde kazandığı Fransa macında zaten guclerini gosterdiler. Ben Turkler’in Paris’te de kolay kolay teslim olmayacaklarına inanıyorum” yorumunu yaptı. Emre’ye ovgu yağdırdı Takım arkadaşı Emre Belozoğlu’na da ovguler yağdıran 32 yaşındaki on libero, “Kaptanımız Fenerbahce’de şef. Turk Milli Takımı’nda ise gercek bir lider. Onunla oynamak buyuk mutluluk duyuyorum. Her zaman kazanmak istiyor ve bunun icin elinden geleni sonuna kadar ortaya koyuyor” ifadelerini kullandı. GUNLUK GAZETELER __________________