Holosko Veda Ettİ!
Beşiktaş0 Mesaj
●65 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Holosko Veda Ettİ!
-
12-10-2019, 11:39:25Kayıtlı ÜyeVestel Manisaspor'dan Beşiktaş'a transferi gercekleşen Filip Holosko, ekibine veda etti! Siyah byeazlı ekibe transferinde hicbir puruz kalmayan Slovak oyuncu takım arkadaşlarıyla vedalaşırken, kendisine destek veren herkese teşekkur etti.. Vestel Manisaspor'un kamp yaptığı Kervansaray Oteli'ne giden Filip Holosko, sabah antrenmanı oncesinde takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Vestel Manisaspor'da cok mutlu gunler yaşadığını soyleyen Holosko, "Burada bulunduğum gunden beri bana destek veren taraftarlara, yoneticilere, hocalarıma ve takım arkadaşlarıma cok teşekkur ediyorum. Vestel Manisaspor'un ligin ikinci yarısında başarılı olup, ligde daha iyi noktalara geleceğine inanıyorum" diye konuştu. Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Semih Vardarer ise, Holosko'ya Vestel Manisaspor'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkur ederek, "Holosko takımımıza cok onemli katkılar sağladı. Bu nedenle kendisine teşekkur ediyoruz. Bundan sonraki futbol yaşamında daha da başarılı olmasını diliyorum" dedi. Ajansspor __________________