Holosko'dan Merhaba!
Beşiktaş0 Mesaj
●67 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Holosko'dan Merhaba!
-
12-10-2019, 11:38:57Kayıtlı ÜyeBeşiktaş'ın, Vestel Manisaspor'dan transfer ettiği Slovak futbolcu Filip Holosko İstanbul'a geldi. Yıldız futbolcu Ertuğrul Sağlam, Sinan Engin ve başkan Yıldırım Demiroren'e teşekkur ederken, Turkce olarak taraftara da mesaj yollamayı ihmal etmedi.. Menajeriyle beraber Antalya'daki V. Manisaspor kampından ayrılarak Ataturk Havalimanı'na gelen Holosko basın mensupların sorularını yanıtlarken Turkce olarak, Beşiktaş geldiğinden dolayı cok mutlu olduğunu soyledi. Golcu futbolcu, "Herkese teşekkur ediyorum. Ertuğrul Sağlam, Sinan Engin ve başkan Yıldırım Demiroren'e beni transfer ettikleri icin teşekkurlerimi iletiyorum. Hedefim Beşiktaş'la şampiyonluğu yakalamak. Şampiyonlar Ligi'nden elendik ama Super Lig ve Fortis Turkiye Kupası icin elimizden geleni yapacağız" dedi. Holosko'nun menajeri bu transferde Beşiktaş'ın yapmış olduğu maddi federakarlıklara değindi ve Holosko'nun kareyerinde onemli bir sayfa actığını ifade ederek, "Bu transferin gercekleşmesinde maddi olanaklarını zorlayan siyah beyazlı kulubun yetkililerine teşekkur ediyoruz. Holosko kariyerinde onemli bir sayfa actı. Beşiktaş'ın başarısı icin elinden geleni yapacak. Ayrıca siyah beyazlı taraftarlar da Holosko'nun Beşiktaş'ı tercih etmesinde onemli bir etken oldu. Bazı teklifr daha vardı ama O Beşiktaş'ı tercih etti" diye konştu. Slovak futbolcu son olarak basın mensupları aracılığıyla taraftarlara ve camiaya mesaj yolladı. Holosko Turkce "Şampiyon Kartal, en buyuk Kartal" diyerek sozlerini tamamladı. Holosko havalimanından Nevzat Demir Tesisleri'ne hareket etti. Genc futbolcunun onumuzdeki gunlerde yapılacak sağlık kontrolunun ardından resmi sozleşmeye imza atacağı oğrenildi. Ajansspor __________________