Kazım Kanat: Yattara ve Holosko Beşiktaş'ı şampiyon yapar
Beşiktaş0 Mesaj
●43 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Kazım Kanat: Yattara ve Holosko Beşiktaş'ı şampiyon yapar
-
12-10-2019, 11:37:32Kayıtlı ÜyeYattara ve Holosko Beşiktaş'ı şampiyon yapar Size bir soru: Taraftarın giydiği formanın sırtında hangi starın ismi yazıyor? Biliyorum cevabınız hazır: Pascal Nouma, Sergen Yalcın ve İlhan Mansız! Yani Beşiktaş taraftarı, futbolcusunu sevmiyor! Demek ki, son 4 yılda harcanan 50 milyon doların uzerindeki para cope atılmış? Oysa transferde amac nedir? A-Seyirciyi mutlu edecek ve onları tribunlere cekecek oyuncu. B-Oynadığı futbolla antrenorunu ve takım arkadaşlarını mutlu edecek bir oyuncu. C-Sosyal hayattaki davranış bicimi ile medyayı peşinden koşturacak bir oyuncu. Şimdi Sayın Demiroren'e 3 sorum var; 1-Başkanlığın doneminde aldığın oyuncular Beşiktaş'a ne verdi? 2-Başkanlığın doneminde hangi oyuncuya ne kadar para verdin? 3-Başkanlığın doneminde komisyonculara kac para verdin? Kendi kendime soruyorum: Şu 4 yıl icinde paraları sacmak yerine, yani 5 oyuncu almak yerine, cok para verip bir oyuncu almak daha doğru olmaz mıydı? Yine kendi kendime şunu diyorum: Onca oyuncuya verdiğin para ile Barcelona'dan Ronaldinho'yu alırdın. Ustelik kasanda uste para kalırdı. MESAJ: Beşiktaş paralarını yine cope atacak. ( Tabii birileri yine zengin edilecek ya ).Oysa; Yattara ile Holosko alınsa ne olur? Bu ikili olursa İnonu dolar taşar ve Beşiktaş şampiyon olur. Bu konuda senet bile veririm. Şukur antrenor-futbolcu olsun Şu G.Saraylılar'ı anlama konusunda inanılmaz zorluk cekiyorum. Daha dune kadar Hakan Şukur'u eleştirip, "Yeter artık. Koşene cekil" dedim diye bana yapmadıklarını bırakmıyorlardı ya... İşte o G.Saraylılar bu kez bakın ne diyorlar; "Ne olur bizi şu Hakan Şukur'den kurtar." Bakınız efendim! G.Saray'ı şu zor gunlerden kurtarırsa tek kişi kurtarır. O da G.Saray'da ağabeybaba rolunu ustlenen Hakan Şukur. Yani Şukur, G.Saray'da Kalli'nin yerine antrenorfutbolcu olsun. "Nereden cıktı bu fikir?" diyenlere şunu diyorum; "Kim gelirse gelsin, Şukur kadar başarılı olamaz." Carşı carşıyı dağıtıyor Beşiktaş'ın, 'cesur kalbi' Carşı'nın icine sızan ve Beşiktaşlı duruşunun ne olduğunu bilmeyen holiganlara 'Yeter artık' demiştim ya... Hani 'Esrarı da cekiz, şarabı da iceriz' diye bağırıp tum Beşiktaşlılar'ı utandıran o holiganlardan soz etmiştim ya... Cok ozel bir konu daha varmış. Beşiktaş'ın esnafı, yani Carşı beni uyardı. Dediler ki; Beşiktaş'ın mac gunlerinde o holiganlar Carşı'yı alt ust ediyorlar. Alışverişe cıkan kadınları taciz ediyorlar. Lutfen yeter artık! Bu konuda yazmaya devam edeceğim. Ne zaman ki Carşı, icine sızan bu Beşiktaş hainlerini temizler, o zaman yazmayı bırakacağım. Şunu unutmayın, Carşı, Beşiktaşlılar'ın gururuydu. Utancı olmasın. Yeter artık! Al ileri-ver geri donemi bitti Her zaman soylerim; Hakemler futboldan anlamaz. Onlar ayaklara ve ellere bakarlar. Bir de topa. Bu yuzdendir ki, TV programlarında yapacakları tek şey al ileriver geridir. Haaaaa! Şu hakem eskilerinden beşi aynı gece sahne alıyorlar ve 5'inden de 5 ayrı yorum cıkıyor. 22 kameranın gozlerimizin icine soktuğu bazit pozisyonu bile "Al ileri-ver geri" diyerek 10 dakika yorumlayanlar, o pozisyonda bir saniye icinde karar veren hakemi eleştiriyorlar. Ben bu komik duruma ortak olmamak icin cok direndim hala da direniyorum! Sevinerek oğrendim ki, sevgili Şansal Buyuka, al ileriver geri doneminin bittiğini acıkladı. Bu şu demek: Pozisyonları konuşmak yerine futbolu konuşacağız. Bu bile Turk futbolunun ufkunu acacaktır. Yucel Kop ve bilim Sureyya Ayhan gibi bir dunya starını yok eden Yucel Kop, nihayet itiraf etti: "Kamyon şoforluğu de yaptım. Ne olmuş yani!" İşte benim anlattığım nokta buydu. Beden Terbiyesi'ne kamyon şoforu olarak giren ve 20 gunluk kursla bir anda kendini atletizm antrenoru olarak bulan bay Kop "Ben yarattım" dediği Sureyya Ayhan'ı kendisinin yok ettiğini hala kabullenmiyor. Soru şudur: Sureyya Ayhan neden ikinci kez dopingden ceza aldı? Sureyya Ayhan, 4 yıl niye koşmadı? Elbette bu soruların cevabını bilim adamı atletizm uzmanı kişiler verir. Ama acı olan şu: Bu Yucel Kop'u, kim savunuyor biliyor musunuz? Gazete koşesindeki başlığı, " Bilimin gor dediği " olan bir bilim adamı. Akademisyen ve atletizm uzmanı Turgay Renklikurt! Boyle bilim adamı olursa, kamyon şoforu de kendisini profesor sanar. Anadolu efsanesi Sivasspor - Ulvi PEKER ATV'de Santra programını izlerken iki hafta birinci haber olarak Sivasspor'u yaptınız. Ama oteki spor programları Sivasspor'u programın sonlarında birkac kelime ile konuştular. Bu lider bir takıma yapılan saygısızlık değil midir? - Elbette... Santra programı hem izlenilirlik hem de prestiji onemsiyor. Birinci koşul ise spora ve sporcuya saygıdır. Santrada 2 haftadır Sivasspor'u birinci haber yaparken de ilkemiz buydu. Yalnız şunu soyleyelim; Sivas'ın başarısı sadece ilk yarıyı lider bitirmek değildir. Başarısı, tum Turkiye'yi peşinde koşturması olmuştur. Yokluk ve zorluklara rağmen Sivasspor Turk futbolunun gururu olmuştur. Sivasspor'u tebrik ediyorum. Şampiyon olurlarsa bu Turk futboluna yeni bir ufuk acar. Kazım Kanat - SABAH __________________