Merhaba Herkese,
İnternette bulamadım, bu forumda da goremedim, ben de yeni bir konu olarak buraya actım. Belki daha uygun bir yer de vardır aslında konu acmak icin. O zaman yoneticiler kaydırabilirler başka tarafa.
Neyse arayıp ta bulamadığım konu İstanbul'da teknede (ya da vapurda) iftar tecrubeleri ve tavsiyeleri... Zira birkac arkadaşım ile beraber iftar yemeğinde buluşalım dedik ve farklı bir alternatif olarak teknede iftarı sectik. Eğer guzel gecerse hem boğazda tekne bizi gezdirecek, hem guzel yemekler yiyeceğiz, hem de canlı muzik olacak, fasıl dinleyeceğiz. Bir de semazen varmış.
Gorduğum kadarıyla birkac firma on planda: Koksal Tur, Alkan Tur, Sahil Tur, Joy Tur, Lufer Tekneler Grubu, Esse Tur vb. Genel olarak tek tuk yorumlar var sağda solda ancak boyle bir catı altında herkesin buluştuğu bir nokta yok. Bu tek tuk olumsuz yorumlar da beni vazgecirecekti neredeyse bu hevesten. Neyse işte tecrube edinen arkadaşlardan paylaşmalarını rica ederim. Hangi tur ile gitmiştiniz iftara, hafta ici mi hafta sonu mu idi, memnun kaldınız mı, ne tur problemler yaşadınız, başkalarına da tavsiye eder misiniz?
Herkese teşekkur ederim.
Not: Burada iftar diye konuyu actım ancak yorumlarınız ile hangi firmanın ne kadar profesyonel olduğu ortaya cıkacaktır. Boylece Ramazan haricinde de bu firmalardan hizmet alacak arkadaşlara secim yapma noktasında fikir verecektir.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Turizm ve Tatil
- İstanbul Boğazı'nda Teknede İftar - Vapurda İftar Yorumlarınız, Tavsiyeleriniz