"Transfer şart oldu"
Beşiktaş0 Mesaj
●48 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- "Transfer şart oldu"
-
12-10-2019, 11:33:12Kayıtlı ÜyeBİR CİMBOMLU OLARAK BU HABERİ SİZİNLE PAYLAŞIYORUM "FAİR PLAY! "Transfer şart oldu" Gaziantepspor macında savunmanın gobeğinde gorev yapan İbrahim Toraman-Baki Mercimek ikilisinin ozellikle ilk yarıda cok sayıda hata yapması, başkan Yıldırım Demiroren’i uzdu. Demiroren, karşılaşma sonrası bir goruşme yaptığı teknik direktor Ertuğrul Sağlam’a, defansta yaşanan sıkıntılardan duyduğu endişeyi dile getirip, "O bolgeye takviye yapmamız şart oldu. Hangi oyuncuyu istiyorsan soyle, hemen alalım" dedi. Sağlam ise, sezon başında buyuk umutlarla aldırdığı Diatta ve Higuain’in bekleneni verememesi nedeniyle mahcup olduğunu belirterek, şunları soyledi: "Artık yoğurdu ufleyerek yemek istiyorum. Alacağımız futbolcu şu an kadromuzda bulunanlardan kaliteli olmalı. Kafamda iki oyuncunun ismi var. Biri İtalya’nın Udinese’de oynayan Cek Tomas Zapotocny, diğeri de Huelva’dan Beto. İkisi arasında kararsızım. Beto daha iyi futbolcu, fakat Zapotocny’nin ulkemize daha cabuk uyum sağlayacağı duşuncesindeyim. Kesin kararımı yarın (bugun) vereceğim." Murat Şahin: Kırgınım Gectiğimiz sezonun ikinci yarısında, sakat sakat oynadığı Antalyaspor macında harika kurtarışlar yaparak Beşiktaş’ın cok onemli bir galibiyet almasını sağlayan ve taraftarların "Halk Kahramanı" diye tezahurat yaptığı kaleci Murat Şahin, dun siyah beyazlı takıma karşı forma giydi. Tecrubeli kaleci, Beşiktaş’tan ayrılışı ile ilgili kırgın olup olmadığının sorulması uzerine, "Tabii ki uzuluyorsunuz. Biraz kırgınlığım var. Burada 4 yıl cok guzel gunler gecirdim ama profesyonelim. Şimdi Gaziantepspor icin ter dokuyorum" dedi. __________________