Beşiktaş Teknik Direktoru Ertuğrul Sağlam, 'Oyunun hakimi bizdik. Artık kendi işimizi kendimiz hallediyoruz' yorumunu yaptı. 27.1.2008 'Hemen toparlandık' Beşiktaş Teknik Direktoru Ertuğrul Sağlam, Gaziantepspor macından 3 puanla ayrıldıkları icin cok mutlu olduğunu soyledi. Ozellikle kalelerinde gordukleri gol sonrası sıkıntılı anlar yaşayan Beşiktaş’ta Sağlam, Antep karşısında geriden gelerek macı kazanmaları sonrasında şunları soyledi: “Geriye duşmemize rağmen Antep’in Fenerbahce’den fark yediğini bildiğimiz icin değişik oynayacağını biliyorduk. Kontratak oynadılar. Ancak golu yedikten sonra doğru şeyler yaptık.” Oyuncularını kutladı “Beraberliği yakaladıktan sonra oyuncularıma sakin olmalarını soyledim. Macın 90 dakika olduğunu unutmadık. Ve gercek futbolumuzu sahaya yansıtarak ardından oyunun hakimi olduk. Bol pozisyon bulduk. Disiplinlerinden dolayı futbolcularımı kutluyorum. Artık kendi işimizi kendimiz hallediyoruz. Umarım takıldığımız 4.’lukten daha ust sıralara cıkarız. Defansımız başta hatalar yapmasına rağmen ardından toparlandığını duşunuyorum. Galibiyette herkesin katkısı vardı.” Kaynak=Fanatik __________________