Beşiktaş Kulubu Yonetim Kurulu, Galatasaray macı oncesi futbol takımına prim dopingi yaptı. Spor Toto Super Lig’in 22. haftasında, Turk Telekom Arena Stadı’nda Galatasaray ile kritik bir derbi maca cıkacak siyah-beyazlı futbolcular, ezeli rakibini mağlup etmeyi başardığı taktirde kişi başı 30 bin lira prim alacak. Beşiktaş Futbol A Takımından Sorumlu Yonetim Kurulu Uyesi Ahmet Kavalcı, Şevket Belgin Spor Salonu’nun acılış toreninde yaptığı acıklamada, Galatasaray derbisinin kazanılması halinde takıma oyuncu başına 30 bin lira prim dağıtılacağını acıkladı. Daha once Gaziantepspor, Kasımpaşa ve Bursaspor macları icin de galibiyet başına 20’şer bin lira prim verme kararı alan yonetim, 3 mactan 9 puan alınması ve ligde ikinci sıraya yerleşilmesi sebebiyle de bu rakamı artırdı. Yeni prim ucretlendirmesine gore Beşiktaşlı futbolcular, Gaziantepspor, Kasımpaşa ve Bursaspor maclarını kazandıkları icin mac başı 20 bin liradan 60 bin lira yerine, 10 bin lira zamla 70 bin lira prim hakkı kazandı. Siyah-beyazlı takım Galatasaray derbisini de kazanırsa, toplam 100 bin liralık bir ikramiyeye sahip olacak -Gunluk Gazeteler-
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Beşiktaş
- Beşiktaş'dan Derbi dopingi